Έχει και… περίσσευμα το προφυλακτικό στους Ινδούς

Φαίνεται πως τα προφυλακτικά είναι ο εχθρός των Ινδών, καθώς τα προσόντα τους δεν εφαρμόζουν ακριβώς και υπάρχει ένα μεγάλο κενό, που και τους προδίδει, αλλά και καθόλου πρακτικό δεν είναι και τους χαλάει την απόλαυση.

Το συγκεκριμένο γεγονός επιβεβαιώθηκε από μία έρευνα που διεξήχθη σε περισσότερους από 1.000 άνδρες στην Ινδία. Η μελέτη διαπίστωσε ότι πάνω από το 50% των ανδρών που μετρήθηκαν διέθεταν γεννητικά όργανα μικρότερα από τα διεθνή πρότυπα για τα προφυλακτικά.

Η μελέτη διήρκησε δύο χρόνια και διεξήχθη από το Ινδικό Συμβούλιο Έρευνας σε εθελοντές από όλη τη χώρα, ανεξαρτήτως τάξης και θρησκείας και τα γεννητικά τους όργανα μετρήθηκαν με απόλυτη ακρίβεια.

Η συγκεκριμένη έρευνα έβγαλε και το συμπέρασμα ότι περίπου το 60% των Ινδών έχουν γεννητικά όργανα, μεταξύ τριών και πέντε εκατοστών, μικρότερα από τα διεθνή πρότυπα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή προφυλακτικών.

Ο γιατρός Τσάντερ Πούρι, ειδικός στην αναπαραγωγική υγεία του Συμβουλίου Ιατρικής Έρευνας της Ινδίας, δήλωσε στο BBC ότι υπάρχει ανάγκη για ειδική παραγγελία προφυλακτικών στην Ινδία επειδή αυτά που κυκλοφορούν στο εμπόριο δεν εφαρμόζουν στο μέσο Ινδό.

Keywords
Τυχαία Θέματα