Δύο νέες δημοσκοπήσεις δίνουν πρωτιά εναλλάξ σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Ενισχυμένη η Χρυσή Αυγή

Δυο νέες δημοσκοπήσεις έρχονται σήμερα στο φως της δημοσιότητας «μοιράζοντας» την πρωτιά σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Αρχικά, στην μέτρηση της ALCO, για την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προηγείται

της Νέας Δημοκρατίας με διαφορά 0,4%.

Την τρίτη θέση στην πρόθεση ψήφου, καταλαμβάνει η Χρυσή Αυγή, η οποία μάλιστα εμφανίζεται ενισχυμένη κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες, σε σύγκριση με την προηγούμενη δημοσκόπηση που έγινε πριν από ένα μήνα. Στο ερώτημα αν βρισκόμαστε ή όχι στο τέλος της κρίσης το 79% των ερωτηθέντων απαντά «όχι», ενώ σχεδόν ένας στους δύο (46%) δηλώνει πως δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του προς την Εφορία το 2014.

Αναλυτικά η Δημοσκόπηση της Alco.

Στη δημοσκόπηση της RASS από την άλλη για την εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής», η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 24,2% και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 22,6%. Δίνει δηλαδή, 1,6% προβάδισμα στην ΝΔ. Στο ερώτημα «θέλετε η κυβέρνηση να εξαντλήσει την τετραετία ή να πάμε σε πρόωρες εκλογές;» το 55,5% απαντά πως πρέπει να ολοκληρώσει τη θητεία της ενώ το 41,9% επιλέγει την προσφυγή στις κάλπες.

Από την ίδια έρευνα προκύπτει ότι το 63,2% συμφωνεί με την απόφαση που έλαβε η Βουλή για αναστολή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής.

Αναλυτικά η Δημοσκόπηση της RASS όπως εμφανίζεται στον Τύπο της Κυριακής Δημοσκόπηση της RASS.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα