Δυναμικό ντεμπούτο για την ελληνική ΕΛΙΑ στο κατάμεστο ΑΚΡΟΠΟΛ – Ποιοι έδωσαν το «παρών»

To αδιαχώρητο επικράτησε στην χθεσινή εναρκτήρια εκδήλωση της πρωτοβουλίας των 58 για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς, η οποία έλαβε χώρα στο θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ.Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν εξέχουσες παρουσίες του πολιτικού και καλλιτεχνικού χώρου, όπως ο Κώστας Σιμήτης, ο Τάσος Γιαννίτσης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Γιάνης Μπέζος, Ο Γιάννης Βούλγαρης και άλλοι.

Το θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ γέμισε ασφυκτικά από πολίτες που έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση, ξεπερνώντας τις προσδοκίες των διοργανωτών, καθώς ο αριθμός των παρευρισκόμενων ξεπέρασε τα 3.000 άτομα.

Στην εκδήλωση παρενέβησαν αρκετοί ομιλιτές, μεταξύ των οποίων ο Γιάννης Μπέζος και ο Γρηγόρης Ψαριανός, οι οποίοι αμφότεροι υπερτόνισαν την αναγκαιότητα σύγκλισης των δυνάμεων του μεταρρυθμιστικού κέντρου σε έναν ευρύτερο πολιτικό συνασπισμό για την αναδιοργάνωση της χώρας. Καίριας σημασίας υπήρξε η παρέμβαση του Γιάννη Βούλγαρη, ο οποίος αποτύπωσε με σαφήνεια τις γενικές κατευθυντήριες γραμμές του νέου πολιτικού χώρου όπως αυτός διαμορφώνεται.

«Το σημερινό μαζικό παρών κάνει την έκκληση απαίτηση»τόνισε στην παρέμβασή του ο Γιάννης Βούλγαρης , προσθέτοντας «Να γίνει πράξη η ενότητα των πολιτών, των κομμάτων, των κινήσεων , των πολιτικών προσώπων , που εμπνέονται από την σοσιαλδημοκρατία, τη δημοκρατική αριστερά , το φιλελεύθερο κέντρο , την πολιτική οικολογία , τον προαιρετικό ευρωπαϊσμό». Ο ίδιος έκανε σαφές πως στην νεά κίνηση δεν χωρούν ηγεμονισμοί ούτε προσωποπαγείς νοοτροπίες, οι οποίες θα πρέπει να εκλείψουν όχι απλά για το καλό του χώρου αλλά και για το καλό της χώρας.

Τέλος, στην εκδήλωση παρενέβησαν μέσω βιντεοσκοπημένων μηνυμάτων ο Μάρτιν Σούλτς και ο Χάνες Σβόμποντα, οι οποίοι χαιρέτησαν την προσπάθεια για την σύσταση ενός νέο κεντρώου μεταρρυθμιστικού πόλου στην Ελλάδα.

1 από 37 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα