Δραματική μεταμόρφωση – Μητέρα πέντε παιδιών ξόδεψε 500.000 δολάρια για να μοιάσει στην Barbie [εικόνες]

Πολλές γυναίκες στην παιδική τους ηλικία αγάπησαν την Barbie. Η Νανέτ Χάμοντ όμως –παντρεμένη και μητέρα πέντε παιδιών- την αγαπά ακόμη και κάνει ότι μπορεί για να μοιάσει στην ξανθιά κούκλα.

Η 42χρονη νοικοκυρά από το Σινσινάτι ξόδεψε 500.000 δολάρια σε πλαστικές επεμβάσεις και θεραπείες προσώπου και σώματος προκειμένου να «πλησιάσει» την εικόνα της θρυλικής κούκλας. Μέχρι στιγμής η Νανέτ έχει κάνει τρεις επεμβάσεις για να αυξήσει το στήθος της και μία για να το ανορθώσει, προσθετική χειλιών και μπότοξ.

Επιπλέον, έχει

βάλει πορσελάνη στα δόντια, έχει προβεί στη λύση του ημιμόνιμοι μακιγιάζ, ενώ έχει τοποθετήσει εξτένσιονς στα μαλλιά και ψεύτικα νύχια. Όσο για το σοκολατένιο χρώμα του δέρματός της; Οι καθημερινές συνεδρίες στο σολάριουμ που έχει στο σπίτι της, έχουν καταφέρει να την κάνουν να θυμίζει… κάρβουνο!

Η Νανέτ Χάμοντ πριν τη «μεταμόρφωση»

Μάλιστα, η ίδια δεν περιορίζεται μόνο στην εμφάνιση της Barbie αλλά θέλει να αποκτήσει ό,τι ακριβώς έχει η κούκλα. Έτσι έχει μία ροζ πόρσε αλλά και όλα τα αυτοκίνητα της κούκλας, όλα δώρα από τον σύζυγό της, Ντέιβ.

Η 42χρονη μητέρα δημοσιεύει με περηφάνια φωτογραφίες του σώματός της αλλά και της κουκλίστικης ζωής της στον λογαριασμό της στο Instagram.Tι λένε όμως ο σύζυγος και τα παιδιά της για την αδυναμία της στην Barbie; «Ο άντρας μου και τα παιδιά μου είναι περήφανοι για μένα και όσα έχω καταφέρει μέσα από τις πλαστικές επεμβάσεις. Πιστεύουν πως είμαι ωραία και πως η ζωή μου είναι καλύτερη από της Barbie», δήλωσε η ξανθιά νοικοκυρά.

Πώς ξεκίνησε η μεταμόρφωση;

Όπως βλέπετε το φυσικό χρώμα των μαλλιών της ήταν το σκούρο καστανό αλλά όπως είπε η ίδια δεν ένιωθε καλά με αυτό το χρώμα και ήθελε να γίνει ξανθιά όπως η Μπάρμπι.

Έτσι στα 16 της χρόνια άρχισε να κάνει σολάριουμ για να αποκτήσει το ηλιοκαμένο χρώμα της κούκλας και στα 21 της έκανε την πρώτη της πλαστική επέμβαση για να αυξήσει το στήθος της. Παράλληλα άρχισε να βάφει τα μαλλιά της ξανθά ενώ στα 24 έκανε νέα προσθετική στο στήθος.

Στα 27 ξεκίνησε τα μπότοξ και τα γεμίσματα με κολλαγόνο στα χείλη. «Μου αρέσει πολύ η πλαστική χειρουργική. Νιώθω την βελόνα όταν μπαίνει μέσα μου σαν να μου κάνει μασάζ. Είναι πολύ ευχάριστο. Και χαλαρωτικό», δήλωσε. Η Νανέτ ξοδεύει 1.800 δολάρια το τετράμηνο για πρόσθετα μαλλιά και βαφές, 490 δολάρια τον μήνα για ψεύτικες βλεφαρίδες και 140 δολάρια για σπρέι μαυρίσματος. Και μην ξεχνάμε το κόστος του μανικιούρ-πεντικιούρ που υπολογίζεται σε 350 δολάρια την φορά.

«Αξίζει τον κόπο κάθε δολάριο που ξοδεύω για να έχω αυτή την εμφάνιση. Νιώθω ευτυχισμένη και με αυτοπεποίθηση», είπε η Νανέτ που θέλει να συνεχίσει τις επεμβάσεις για να μοιάζει στην δημοφιλή κούκλα ως τα 70 της.

Μάλιστα έχει και τρεις ντουλάπες με ρούχα που μοιάζουν με της κούκλας τα οποία αποκαλεί «τα δωμάτια με τα παιχνίδια της Barbie». Ο σύζυγός της δηλώνει ευτυχισμένος που μπορεί να καλύπτει οικονομικά της επεμβάσεις της γυναίκας του: « Μου αρέσει η εμφάνιση της Νανέτ και είμαι ευτυχισμένος που μπορώ να της το προσφέρω. Είναι υπέροχη μητέρα και καλή σύζυγος και κάνει τα πάντα για την οικογένειά της βάζοντας τον εαυτό της στην τελευταία θέση».

Η περίπτωση αυτής της ξανθιάς νοικοκυράς μπορεί να είναι περίεργη αλλά δεν είναι η μοναδική, καθώς και στην Βραζιλία συναντάμε κάτι παρόμοιο, στην περίπτωση της Αντρέσα Νταμιάνι, η οποία είναι γνωστή ως η «ανθρώπινη Barbie».

1 από 11 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Δραματική μεταμόρφωση – Μητέρα πέντε παιδιών ξόδεψε 500.000 δολάρια για να μοιάσει στην Barbie [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα