Δουλειές σε άνεργους οπαδούς του Μώραλη τάζει μέσα στο εκλογικό κέντρο ο Μιχαλολιάκος

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι ο δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Μας Ενώνει ο Πειραιάς» προσήλθε στο 9ο Γενικό Λύκειο Πειραιά προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Ο κ.Μιχαλολιάκος χαιρέτησε όλους τους συνεργάτες του και μέλη του συνδυασμού αλλά και πολίτες που βρίσκονταν στον εκλογικό κέντρο

για να ψηφίσουν. Αφού περιόδευσε απο όλα τα εκλογικά τμήματα κάποια στιγμή απευθυνόμενος προς τους δημοσιογράφους ρώτησε αν αυτό είναι το σωστό εκλογικό τμήμα που ψηφίζει και είναι εγγεγραμμένος.

Στη συνέχεια αφού παρέλαβε τα ψηφοδέλτια και σε διάλογο που είχε με εκλογικό αντιπρόσωπο του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» του Γιάννη Μώραλη, τον ρώτησε αν είναι από τον Πειραιά.

Εκείνος του απάντησε: «Ναι είμαι από τον Πειραιά και τρία χρόνια άνεργος». «Θα σου βρω εγώ τώρα δουλειά» του ανταπάντησε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Λίγα λέπτα πριν την άφιξη του δημάρχου Πειραιά στο 9ο Γενικό Λύκειο στο σημείο έφθασε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μας Ενώνει ο Πειραιάς» Γιάννης Μώραλης μαζί με τη συζυγό του.

Αφού ο κ.Μώραλης περιόδευσε σε όλα τα εκλογικά τμήματα και μίλησε με εκλογικούς αντιπροσώπους και συνεργάτες αποχώρησε.

Keywords
Τυχαία Θέματα