Δημοτικοί αστυνομικοί περικύκλωσαν τα γραφεία της Ν.Δ. – Κλειστή η Συγγρού στην κάθοδο

Τα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού έχουν περικυκλωθεί από διαδηλωτές-δημοτικούς αστυνομικούς, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την απόφαση της κυβέρνησης να τους εντάξει σε καθεστώς κινητικότητας και να τους οδηγήσει σε απολύσεις από το Δημόσιο.

Την είσοδο των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού έχουν μπλοκάρει οι δημοτικοί αστυνομικοί που εναντιώνονται στα σχέδια της κυβέρνησης για την κινητικότητα.

Η μοτοπορεία ξεκίνησε από τα γραφεία

της δημοτικής αστυνομίας στην Αγίου Κωνσταντίνου, πέρασε από τη Βουλή και τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, πριν καταλήξει στη Συγγρού λίγο μετά τις 12:00, όπου έφτασε έξω από τα γραφεία του κόμματος ζητώντας να έχουν συνάντηση με τον γραμματέα του κόμματος προκειμένου να του δώσουν ψήφισμα.

Προς το παρόν, οι συγκεντρωμένοι έχουν αφήσει ανοιχτή μία λωρίδα κυκλοφορίας στο ρεύμα καθόδου, ωστόσο προειδοποιούν πως αν δεν γίνουν δεκτοί από τον γραμματέα της ΝΔ θα κλείσουν τελείως την κυκλοφορία στο ρεύμα καθόδου. Στα γραφεία της ΝΔ φτάνει ο γενικός διευθυντής του κόμματος για να συνομιλήσει μαζί τους.

Τα πνεύματα πάντως μέχρι αυτή τη στιγμή είναι ήρεμα και στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας επιτηρώντας τους διαδηλωτές.

Keywords
Τυχαία Θέματα