Δημοσιογράφος έγινε showman!

Ο γνωστός και μάχιμος δημοσιογράφος του Alter, Στρατής Λιμνιός αποφάσισε να ανεβάσει stand up comedy παράσταση, σε μπαράκι της πλατείας Κολιάτσου.

Η οικονομική κρίση έκανε πολλούς να σκεφτούν εναλλακτικές λύσεις ακόμη και νέους επαγγελματικούς προορισμούς. Ανάμεσα σε εκείνους που δοκίμασαν να κάνουν κάτι άλλο στη ζωή τους είναι και ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής Στρατής Λιμνιός. Ο μαχητικός ρεπόρτερ άφησε προσωρινά το επάγγελμα του δημοσιογράφου για να δοκιμάσει την τύχη του στη σκηνή και

συγκεκριμένα σε ένα Live Show stand up comedy σε μπαράκι της πλατείας Κολιάτσου. Το αν θα μοιραστεί με τους πελάτες το προσωπικό δράμα που πέρασε με το Alter ή όχι θα χρειαστεί α περιμένουμε μέχρι την Κυριακή που κάνει πρεμιέρα για να το μάθουμε.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Στρατής Λιμνιός πριν ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία είχε σπουδάσει σε δραματική σχολή και είχε παίξει και ελάχιστα στο Θέατρο. Μάλιστα από καιρό σε καιρό τραγουδούσε σε σκηνές για έξτρα χαρτζιλίκι. Να που το χόμπι του ως σήμερα έγινε η βασική του δουλειά και δυστυχώς σε μαι εποχή που το επάγγελμα του δημοσιογράφου περνάει τη χειρότερη κρίση.

Keywords
Τυχαία Θέματα