Δημοσίευσαν το βίντεο με τον θάνατο του γιου τους για να προσέχουν οι οδηγοί [βίντεο]

06:30 5/9/2014 - Πηγή: KoolNews

Εκατομμύρια νέοι χάνουν την ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα σε όλο τον κόσμο. Ιδιαίτερα στην Ελλάδα το πρόβλημα είναι μεγάλο καθώς ο αριθμός των αποθανόντων ολοένα και αυξάνεται.

Μία αντίστοιχη περίπτωση με νέο που πέθανε άδικα, πάνω στα καλύτερα του χρόνια συνέβη και στην Μεγάλη Βρετανία. Μπορεί να μην είναι η πρώτη και δυστυχώς ούτε η τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο, αλλά ο θάνατος του Ντέιβιντ Χολμς είναι ξεχωριστός.

Για ποιο λόγο όμως; Όχι πάντως επειδή ήταν καλύτερος, η μικρότερος από όλους τους

άλλους, αλλά επειδή οι γονείς του αποφάσισαν να δώσουν στην δημοσιότητα το βίντεο με το ατύχημα που του πήρε την ζωή. Ο Ντέιβιντ οδηγούσε μία μηχανή μεγάλου κυβισμού και είχε μία κάμερα στο κράνος του.

Ο ίδιος είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με την μοτοσυκλέτα του και κάποια στιγμή πετάχτηκε ένα αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να πέσει επάνω. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο νέος πέθανε ακαριαία. Οι γονείς του έδωσαν στην δημοσιότητα το βίντεο για να το δουν όλοι οι μοτοσυκλετιστές και να καταλάβουν το τι μπορεί να συμβεί αν δεν προσέχουν στους δρόμους. Γιατί αν οι ίδιοι δεν έχουν πάρει τα κατάλληλα μέτρα, ούτε το κράνος δεν θα μπορέσει να τους σώσει από τον εαυτό τους.

The post Δημοσίευσαν το βίντεο με τον θάνατο του γιου τους για να προσέχουν οι οδηγοί [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα