Δημήτρης Διαμαντίδης: Δεν θα επιστρέψω στην Εθνική ομάδα ποτέ

«Το κεφάλαιο Εθνική έχει κλείσει για μένα» ήταν η απάντηση του Δημήτρη Διαμαντίδη, σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε από έναν μικρό φίλο του μπάσκετ. Ο ηγέτης του Παναθηναϊκού, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, για την αναμέτρηση της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ, και με την ευκαιρία, επισκέφτηκε τις προπονήσεις της Ακαδημίας Greek

Basketball.

Οι ερωτήσεις από τους μικρούς αθλητές που ήταν εκεί, έπεσαν «βροχή», αλλά μία ήταν εκείνη που έβγαλε τη μεγαλύτερη είδηση. Όπως αναφέρει το pamesports.gr, όταν ερωτήθηκε για το αν σκοπεύει να επιστρέψει στην ενεργό δράση με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος, ο Διαμαντίδης απάντησε: : «Όχι, δεν θα επιστρέψω. Με την Εθνική ομάδα έζησα πολύ μεγάλες στιγμές αλλά το κεφάλαιο αυτό έχει κλείσει για μένα».

Ρωτήθηκε επίσης για το αν έχει σκεφτεί το να αγωνιστεί στο εξωτερικό και τόνισε: «Όχι, δεν σκέφτηκα να παίξω στο εξωτερικό. Έχω ζήσει σπουδαίες στιγμές αυτά τα εννιά χρόνια που είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού», ενώ στη συνέχεια δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είχα την ευκαιρία να βρεθώ με τα παιδιά και να δω κι εγώ αυτό που μου λένε ο Λάζαρος (Παπαδόπουλος), ο Κώστας (Χατζηβρέττας) και ο Νίκος (Χαραλαμπίδης). Γίνεται σπουδαία δουλειά απ’ όλο το τιμ και θα στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια που έχει ως στόχο τη μεταλαμπάδευση των γνώσεων παικτών και προπονητών στα παιδιά, την ανάπτυξη του μπάσκετ και την παροχή κινήτρων στα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό».

Keywords
Τυχαία Θέματα