Δικηγορική εταιρεία ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση για το λάθος στα καλλιστεία Μις Υφήλιος

Η δικηγορική εταρεία της Κολομβίας De la Espriella ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter την πρόθεσή της να κινηθεί νομικά για το επικό λάθος που έγινε στα καλλιστεία Μις Υφήλιος όταν ο παρουσιαστής της βραδιάς Στιβ Χάρβεϊ ανακοίνωσε κατά λάθος πως νικήτρια ήταν η Μις Κολομβία και όχι η Μις Φιλιππίνες.

Ωστόσο λίγο αργότερα ένας εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε πως επρόκειτο για

αστείο που έγινε viral.

Σύμφωνα με το ίδιο δίκτυο ο δικηγόρος υποστήριξε ότι “η ζημιά δεν είναι μόνο υλική αλλά και ηθική. Από την λάθος ανακοίνωση της βασίλισσας της ομορφιάς είναι ανυπολόγιστη. Επηρεάζονται 40 εκατομμύρια Κολομβιανοί.”

Ο ηθοποιός-παρουσιαστής της φαντασμαγορικής βραδιάς έγινε διάσημος από την μία ημέρα στην άλλη αφού ονόμασε την Αντριάνα Γκουτιέρεζ από την Κολομβία ως τη φετινή «Μις Υφήλιο» για να συνειδητοποιήσει το τραγικό λάθος του λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, σκορπίζοντας αμηχανία στους παρισταμένους αλλά και σε εκατομμύρια τηλεθεατών.

Μετά την λήξη της βραδιάς, ο παρουσιαστής θέλησε να απολογηθεί για το γεγονός ότι ανάγκασε την Γκουτιέρεζ να βγάλει το στέμμα που φορούσε για να το βάλει στην πραγματική Μις Υφήλιος, την Μις Φιλιππίνες Πία Αλόντζο Βούρτσμπαχ.

«Θέλω να απολογηθώ εμφατικά τόσο στην Μις Κολομβία όσο και στη Μις Φιλιππίνες. Ήταν ένα φοβερά ειλικρινές ανθρώπινο λάθος για το οποίο μετανιώνω», έγραψε στο Twitter λίγες ώρες μετά το σόου [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ].

The post Δικηγορική εταιρεία ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση για το λάθος στα καλλιστεία Μις Υφήλιος appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δικηγορική, Μις Υφήλιος,dikigoriki, mis yfilios