Διεργασιών συνέχεια – Το κρυφό τετ-α-τετ Σπηλιωτόπουλου-Ψινάκη για τον δήμο της Αθήνας

23:12 1/3/2014 - Πηγή: KoolNews

Στην σκληρή δουλειά φαίνεται να έχει πέσει ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και νυν υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου της Αθήνας, Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Με βήματα «σίγουρα» προετοιμάζεται για τη μάχη του για την πρωτιά στις εκλογές του Μαΐου, ενώ έχει βάλει στόχο το ψηφοδέλτιό του να συγκεντρώσει

τα πιο δυνατά ονόματα. Μάλιστα οι ψίθυροι των τελευταίων ωρλων θέλουν τον κ. Σπηλιωτόπουλο σε μυστική συνάντηση με τον Ηλία Ψινάκη, φυσικά με σκοπό να τον πείσει και να τον εντάξει στο ψηφοδέλτιό του.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Ψινάκης είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο Κακλαμάνη στις προηγούμενες εκλογές και, μάλιστα, με εντυπωσιακές επιδόσεις. Έτσι ο υποψήφιος δήμαρχος έχει βάλει τα δυνατά του χωρίς όμως να υπάρχει αποτέλεσμα, αφού δεν έχει πάρει ούτε θετική, ούτε αρνητική απάντηση.

Επιπλέον, ο Αρης Σπηλιωτόπουλος, άριστος γνώστης της επικοινωνίας ο ίδιος, γνωρίζοντας ότι παίζει σημαντικό ρόλο στην επιτυχή έκβαση της εκλογικής μάχης, ο Αρης όρισε ως υπεύθυνο της καμπάνιας του τον εμπειρότατο δημοσιογράφο Γιάννη Παπουτσάνη (πρώην διευθυντή του ΑΝΤ1, της ΝΕΤ κ.λπ.).

Keywords
Τυχαία Θέματα