Δίχως τέλος οι αποκαλύψεις για τον Γιακουμάκη – Σκληρό βίντεο βασανισμού του εξετάζει το εγκληματολογικό

Το κεφάλαιο «Βαγγέλης Γιακουμάκης» δεν έχει κλείσει και η αστυνομία εξακολουθεί να ερευνά τι κρύβεται πίσω από την αυτοκτονία του 20χρονου φοιτητή από την Κρήτη. Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως, με το το βίντεο βασανισμού του παιδιού να παραδίδεται στην αστυνομία και το εγκληματολογικό να επεξεργάζεται το σκληρό υλικό.

Σύμφωνα με το Protothema.gr, ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης,

κατέθεσε στις ιδιωτικές αρχές βίντεο που αποτυπώνει μια ξεκάθαρα η βίαιη συμπεριφορά προς τον Βαγγέλη και όχι κάποιου είδους λεκτική επίθεση όπως υποστηρίζουν οι εμπλεκόμενοι. Ο ίδιος μάλιστα, θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση αλλά και για τα όσα κατέθεσε την Παρασκευή στη ΓΑΔΑ, μετά τις 3 το μεσημέρι σε συνέντευξη Τύπου στο γραφείο του.

Την ίδια ώρα δύο φίλοι του Βαγγέλη από τη Γαλακτοκομική Σχολή, ύστερα από πολύωρες ανακρίσεις στην Ασφάλεια Ιωαννίνων, έκαναν λόγο για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση του Βαγγέλη λόγω των συναισθημάτων του για μία κοπέλα από τα Ιωάννινα στην οποία όμως φοβόταν να παραδεχθεί το πώς ένιωθε. Σύμφωνα με τους σπουδαστές, ο Βαγγέλης είχε συζητήσει μαζί τους για την εν λόγω κοπέλα τον περασμένο Οκτώβριο και παρά το γεγονός πως είχε πέσει ψυχολογικά από όλο αυτό, γυρνώντας από τις διακοπές των Χριστουγέννων όπου είχε πάει στην Κρήτη, τον έβλεπαν πολύ καλύτερα.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις τους μάλιστα, το βράδυ της 6ης Φεβρουαρίου που χάθηκαν τα ίχνη του Βαγγέλη, εκείνος είχε κανονίσει να βγει να διασκεδάσει μαζί τους χωρίς να αφήσει αιχμές πως είχε σκοπό να δώσει τέλος στη ζωή του. Επιπλέον, υποστηρίζουν πως οι χαμηλοί βαθμοί που πήρε έριξαν κι άλλο την ψυχολογία του, χωρίς ωστόσο να θεωρούν πως το είχε πάρει τόσο κατάκαρδα.

Το πιο σημαντικό όλων, είναι το γεγονός πως οι δύο σπουδαστές παραδέχτηκαν πως είχαν γίνει μάρτυρες βίαιου περιστατικού κατά του Βαγγέλη, ενώ υποστήριξαν πως όσον αφορά το μεταξύ τους θέμα, η μόνη «βία» που υπήρξε ποτέ είναι το να ρίχνουν «φάπες» μεταξύ τους.

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης από τη μεριά του, είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το τέλος και να ψάξει κι άλλα στοιχεία που θα οδηγήσουν στην καταδίκη των υπευθύνων. Την ίδια ώρα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο για ένα «καλοστημένο σκηνικό» που στόχο έχει να κρύψει τους πραγματικούς ενόχους.

The post Δίχως τέλος οι αποκαλύψεις για τον Γιακουμάκη – Σκληρό βίντεο βασανισμού του εξετάζει το εγκληματολογικό appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
τσουκαλης
Τυχαία Θέματα