«Διαστημικός» Ολυμπιακός, διέλυσε με 5-0 τον Αστέρα

Ο Ολυμπιακός είναι η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, κι ας απομένει ακόμη προς διεξαγωγή η ρεβάνς.

Με «σερβιτόρο» τον Ντουρμάζ, που μοίρασε τρία γκολ στους συμπαίκτες του, κι «εκτελεστές» των... παραγγελιών του Ιντέγε και Φορτούνη, που σκόραραν από δύο γκολ, οι

«ερυθρόλευκοι» συνέτριψαν 5-0 τον Αστέρα Τρίπολης και την άλλη Τετάρτη (3/2) θα παίξουν στο «Θ. Κολοκοτρώνης» για το τυπικό της υπόθεσης.

Οι γηπεδούχοι συνδύασαν το τερπνό, δηλαδή το ωραίο θέαμα και ποιοτικό ποδόσφαιρο (προς τέρψη των φίλων τους), μετά του ωφελίμου, δηλαδή τη δημιουργία ενός σκορ που πολύ απλά δεν ανατρέπεται στον επαναληπτικό, όποιος κι αν ήταν ο αντίπαλος που θα είχαν απέναντί τους.

Οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα ήταν εξαιρετικά αποτελεσματικοί, καθώς σε 17 τελικές σημείωσαν 5 γκολ, στοιχείο που είχαν αρκετό καιρό να εμφανίσουν στο παιχνίδι τους. Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, ότι στις τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες του στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός σκόραρε δις με τον Ιντέγε, στο 13΄ από γύρισμα του Μαζουακού και στο 41΄ από ασίστ του Ντουρμάζ.

Στο ίδιο διάστημα οι Αρκάδες απείλησαν για πρώτη φορά στο 26΄, με τον Καπίνο να αποκρούει το σουτ του Χαμντανί, ενώ στο 29΄ ο διεθνής τερματοφύλακας εξουδετέρωσε και το (εκτός περιοχής) σουτ του Ιγκλέσιας.

Στο 50΄ η πειραϊκή ομάδα «κλείδωσε» τη νίκη, όταν ο Ντουρμάζ κινούμενος μετωπικά προς την εστία του Αστέρα «έσπασε» δεξιά την μπάλα και ο Φορτούνης με διαγώνιο πλασέ έγραψε το 3-0 απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Ο σύλλογος της Πελοποννήσου έχασε οριστικά την ευκαιρία για να διεκδικήσει ό,τι μπορεί στο 54΄, όταν η κεφαλιά του Μπερτόλιο αρχικά αποκρούστηκε από τον Καπίνο και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε στο αριστερό δοκάρι του Θεοδωρόπουλου.

Στο 64΄ ο Ντουρμάζ, με την τρίτη ασίστ του, βρήκε ωραία τον Φορτούνη κι εκείνος με σουτ στην κίνηση και χωρίς η μπάλα να αγγίξει στο έδαφος σημείωσε το 4-0, για να γράψει τον επίλογο με πανέμορφο γκολ ο Πάρντο στο 79΄, όταν με την μπάλα στον αέρα έπιασε ένα εκπληκτικό διαγώνιο βολέ «καρφώνοντας» την μπάλα στην αριστερή γωνία για το 5-0.

The post «Διαστημικός» Ολυμπιακός, διέλυσε με 5-0 τον Αστέρα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα