Διαμαρτυρήθηκαν για την εξυπηρέτηση και τους έδιωξαν με την απειλή όπλου!

Για τους περισσότερους ανθρώπους οι διακοπές είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να τους συμβεί. Ωστόσο 3 τουρίστες από την Βρετανία, έχουν διαφορετική άποψη, καθώς το ταξίδι τους δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελαν. Μια παρεξήγηση με έναν υπάλληλο του ξενοδοχείου, όπου είχαν κάνει τις κρατήσεις τους, είχε ως αποτέλεσμα να εκδιωχθούν με συνοδεία ένοπλης φρουράς!

Το περιστατικό συνέβη στο Νάσβιλ των ΗΠΑ και θύματα της περίεργης αυτής συμπεριφοράς ήταν 3 Βρετανοί τουρίστες. Οι ταξιδιώτες είχαν κάνει κράτηση στο ξενοδοχείο Knights Inn, χρησιμοποιώντας

την πιστωτική κάρτα ενός άλλου φίλου τους, που δεν ήταν εκείνη τη στιγμή μαζί τους. Ο υπάλληλος της ρεσεψιόν, βλέποντας άλλο όνομα στην κράτηση, αρνήθηκε να τους παραχωρήσει τα δωμάτια αν δεν εμφανιζόταν και ο ιδιοκτήτης της κάρτας, ο οποίος όμως ήταν ήδη στο δωμάτιό του καθώς είχε φτάσει νωρίτερα. Οι ταξιδιώτες που δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του, άρχισαν να διαμαρτύρονται, λέγοντας ότι θα δώσουν κακή κριτική στο TripAdvisor, το site που διαβάζουν εκατομμύρια ταξιδιώτες και μπορεί να ανεβάσει ή να υποβαθμίσει τη φήμη κάθε ξενοδοχείου.

Τότε ο υπάλληλος κάλεσε τον ένοπλο φρουρό του συγκροτήματος και του ζήτησε να συνοδεύσει έξω τους παρολίγον πελάτες που αναγκάστηκαν να ψάχνουν αλλού για ξενοδοχείο, έχοντας ήδη προπληρώσει τα δωμάτιά τους!

«Ήταν τρελό, να έχουμε προπληρώσει τα δωμάτια και να μην μπορούμε να μπούμε μέσα» δήλωσε ένας από τους ταξιδιώτες, ο 67χρονος Τζον Χάουαρντ, ενώ ο τέταρτος φίλος Λι Γουλκινσον, στην κάρτα του οποίου ήταν χρεωμένα τα δωμάτια πρόσθεσε: «Αναρωτιόμουν τι συνέβη στους άλλους, πού να ξέρω ότι ήταν κάτω και δε μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί μου! Με ένα απλό τηλεφώνημα στο δωμάτιο θα λυνόταν το πρόβλημα!».

Ο διευθυντής του ξενοδοχείου, Τζέιμς Πάτελ ζήτησε συγνώμη για το περιστατικό και πρόσφερε έκπτωση στη διαμονή των τουριστών, ενώ δήλωσε ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος τιμωρήθηκε, ώστε να μάθει να είναι πιο ευέλικτος. Πάντως, το εν λόγω ξενοδοχείο δε φημίζεται για τις ψύχραιμες απαντήσεις του σε αρνητικά σχόλια πελατών στο γνωστό site κριτικών, καθώς πολλές φορές απαντά ειρωνικά και επιθετικά στις κακές κριτικές.

Keywords
Τυχαία Θέματα