Διάλογοι φωτιά Άκη -Σμπώκου: -Δεν θα ξαναέρθουν τα λεφτά; -Πρόσεξε… [βίντεο]

Το φως της δημοσιότητας έχουν δει τις τελευταίες ώρες ένα ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο ακούγονται οι φωνές του πρώην υπουργού, Άκη Τσοχατζόπουλου και του συνεργάτη του, Γιάννη Σμπώκο να μιλούν για χρήματα τα οποία περιμένουν.

Το ηχητικό ντοκουμέντο δημοσιεύει το zougla.gr και σε αυτό ο Άκης Τσοχατζόπουλος ακούγεται να ρωτά τον συνεργάτη του εάν θα έρθουν τα λεφτά, με τον Γιάννη Σμπώκο να αφήνει να εννοηθεί πως είναι αμφίβολο «εάν δεν υπάρχει εξέλιξη».

Στην συνέχεια ο Γιάννης Σμπώγκος προειδοποιεί τον πρώην υπουργό ο οποίος επιμένει για την… άφιξη των χρημάτων, λέγοντάς του να προσέχει με τον Άκη Τσοχατζόπουλο να λέει πως το έχει καταλάβει αυτό, αλλά είναι διαφορετικό θέμα.

Ο διάλογος είναι ενδεικτικός του κινδύνου που υπήρχε στις δραστηριότητες των δύο ανδρών καθώς ο κ. Σμπώκος λέει χαρακτηριστικά στον Άκη: «Πρόσεξε, αν συμβεί αυτό κλείσανε τα πάντα. Δεν μου μιλάει πλέον άνθρωπος. Κλειδώνονται και αμπαρώνονται για να γλιτώσουν το τομάρι τους».

Ο διάλογος όπως τον ακούμε στο βίντεο έχει ως εξής

Τσοχατζόπουλος: Δεν θα 'ρθουν τα λεφτά δηλαδή;

Σμπώκος: Ποια;

Τσοχατζόπουλος: Αυτά που περιμένουμε…

Σμπώκος: Αν δεν υπάρχει εξέλιξη…

Άκης: Δηλαδή δεν κατάλαβα, τι μου λες τώρα… τέλειωσε; Δεν θα ξανάρθουν λεφτά;

Σμπώκος: Σου λέω το εξής. Πρόσεξε..

Τσοχατζόπουλος: Το κατάλαβα, άλλο θέμα αυτό

Σμπώκος: Πρόσεξε, αν συμβεί αυτό κλείσανε τα πάντα. Δεν μου μιλάει πλέον άνθρωπος. Κλειδώνονται και αμπαρώνονται για να γλιτώσουν το τομάρι τους.

Τσοχατζόπουλος: Μάλιστα!

Σμπώκος: Κόσμος ο οποίος ανακατεύτηκε για πάρτη σου και μόνο για πάρτη σου…

Τσοχατζόπουλος: Τι λες τώρα ρε Γιάννη;

Σμπώκος: Ότι σου λέω, αν αυτό δεν το καταλάβεις..

Και οι δύο άνδρες βρίσκονται αυτήν την ώρα στην φυλακή κατηγορούμενοι για εμπλοκή στο σκάνδαλο με τις μίζες και το μαύρο χρήμα στην υπόθεση για τα εξοπλιστικά προγράμματα επί υπουργίας του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα