Δεν θα γλυτώσουμε φθηνά από το Transformers – Ήδη στα σκαριά άλλες δύο ταινίες

Την ώρα που το τέταρτο μέρος του Transformers, Age Of Extinction, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες το καλοκαίρι που μας έρχεται, στις 27 Ιουνίου ο Μάικλ Μπέι, σκηνοθέτης των ταινιών, αποκαλύπτει στο Entertainment Weekly, ότι μετά από αυτό έχει προγραμματιστεί να ακολουθήσουν τουλάχιστον άλλα δύο sequel.

Όπως

λέει ο Μπέι, το Age Of Extinction δεν είναι στην ουσία το Transformers 4, αλλά το βλέπει σαν μια επανεκκίνηση, μια εντελώς διαφορετική ιστορία που έχει πρώτο και θα έχει και δεύτερο και τρίτο μέρος. «Είναι περίπου σαν ένα νέο Transformers. Είχαμε τρία, την πρώτη τριλογία και τώρα θα έχουμε άλλη μία τριλογία. Δηλαδή δεν ξέρω αν θα σκηνοθετήσω τα δύο επόμενα, αλλά ο στόχος είναι αυτός».

Τα λεγόμενα του Μπέι επιβεβαιώνονται και από την αλλαγή αρκετών εκ των ηθοποιών με πρώτο απ΄όλους τον Σία ΛαΜπέουφ, του οποίου ο χαρακτήρας, ο Σαμ Γουιγουίκι αποχαιρέτησε και ο Μαρκ Γουόλμπεργκ με τον Κέιντ Γίγκερ αναλαμβάνει δράση. Νέα προσθήκη είναι και ο αρχηγός των Dinobots που βγάζει φωτιές, ο Γκρίμλοκ, που δεν μεταμορφώνεται σε κάποιο όχημα, αλλά σε δεινόσαυρο T-Rex. Ο Γκρίμλοκ του οποίου η παρουσία θα γίνει αντιληπτή μέσα από την ταινία, ζυγίζει 850 τόνους, έχει μάκρος 45 μέτρα από την ουρά ως τα μικρά ποδαράκια μπροστά και ύψος 19 μέτρα.

Τα Dinobots κάνουν την εμφάνιση τους όπως και στην αντίστοιχη σειρά κόμικ της Marvel, όπου αρχικά χρησιμοποιήθηκαν ως όπλα από τα Autobots και υπάρχουν από την προϊστορική γη, ζώντας με τη μορφή δεινοσαύρων ως καμουφλάζ. «Μου αρέσει να κρατάω κάποια πράγματα κρυφά. Όταν δείτε την ταινία θα καταλάβετε πολλά για την παρουσία τους», απάντησε στο E ο Μπέι, θέλοντας να μη δώσει πολλά hint.

Ο Μπέι επίσης είπε πως υπάρχουν κάποιοι χαρακτήρες που θα χρειαστούμε κι άλλες ταινίες για να καταλάβουμε τον ρόλο τους, ενώ για την αποχώρηση του Σία ΛαΜπέουφ ήταν ειλικρινής: «Είναι καλό παιδί, αλλά τρεις ταινίες με τον ίδιο ήρωα είναι κάπως...ήταν ώρα να ανανεώσουμε την ιστορία και τα πρόσωπα».

Δείτε ξανά το trailer

Keywords
Αναζητήσεις
σία λαμπέουφ
Τυχαία Θέματα