«Δεν μπορούμε να πορευόμαστε με κυβέρνηση μειοψηφίας» – Θέμα εκλογών και ξεκαθαρίσματος στον ΣΥΡΙΖΑ θέτει ο Παππάς

«Η χώρα δεν μπορεί να πορεύεται με κυβέρνηση μειοψηφίας για πολύ. Χρειάζονται καθαρές, συμπαγείς και σταθερές λύσεις» δήλωσε ο στενότερος συνεργάτης του πρωθυπουργού Νίκος Παππάς.

Σχολιάζοντας τα σενάρια εκλογών, ο υπουργός Επικρατείας ανέφερε ότι «είναι λογικό να ανακυκλώνονται, όταν το κυβερνητικό κόμμα έχει τόσες κοινοβουλευτικές απώλειες» και πρόσθεσε πως «η ψήφιση ή μη της συμφωνίας είναι οριακή στιγμή. Η καταψήφιση σημαίνει και άρση της εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση».

Ο

κ. Παππάς, στην ίδια συνέντευξη, δείχνει «κόκκινη κάρτα» στην Πρόεδρο της Βουλής αναφέροντας ότι «η κάθετη διαφωνία και η κατοχή μιας τόσο σημαντικής θέσης είναι ένας απολύτως ασυνήθιστος συνδυασμός. Ειδικά όταν καταγγέλλονται διάφορα με λεκτικές ακρότητες, ανοίκειες στις αναλύσεις της Αριστεράς».

Παράλληλα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είναι βουλευτές που καταψήφισαν τη συμφωνία στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ με τη δήλωση-αίνιγμα ότι «αν πάμε σε εκλογές, θα πάμε για να εξασφαλιστούν η απολεσθείσα σταθερότητα και η πλειοψηφία».

The post «Δεν μπορούμε να πορευόμαστε με κυβέρνηση μειοψηφίας» – Θέμα εκλογών και ξεκαθαρίσματος στον ΣΥΡΙΖΑ θέτει ο Παππάς appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα