Δεν άνοιξε ο 19χρονος την πόρτα – Οι επιβάτες θα πλήρωναν το εισιτήριο αλλά ο ελεγκτής δεν τους άφησε [βίντεο]

Μια μαρτρία έρχεται να ενισχύσει φόβους και υποψίες για όλα όσα έγιναν ανάμεσα στον άτυχο νέο που έχασε την ζωή του στο τρόλεϊ, τον ελεγκτή, τον οδηγό αλλά και τους υπόλοιπους επιβάτες.

Μια επιβάτιδα του μοιραίου τρόλεϊ επιβεβαίωσε πως υπήρξε συμπλοκή μέσα στο όχημα και πως ο 19χρονος δεν ήταν αυτός που άνοιξε την πόρτα. Ο οδηγός κατά την διάρκεια του καυγά πήρε το μέρος του ελεγκτή. Μάλιστα η γυναίκα δήλωσε ακόμη πως εκείνη αλλά και οι υπόλοιποι επιβάτες προθυμοποιήθηκαν να πληρώσουν το εισιτήριο του νεαρού κάτι που ο ελεγκτής αρνήθηκε κατηγορώντας τους κι όλας.

Εντωμεταξύ

το πρωί έγινε αναπαράσταση στο τρόλεϊ, όπου συνέβη η τραγωδία με τον 19χρονο, στο Περιστέρι, ενώ ειδικό κλιμάκιο της ΕΛΑΣ και πραγματογνώμονες έλεγξαν το όχημα και κυρίως τη διαδικασία ανοίγματος της πόρτας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, προκειμένου να σχηματίσουν εικόνα για το τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ.

Παράλληλα, η διοίκηση της ΟΣΥ διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για για τον τρόπο που χειρίστηκαν την υπόθεση ο οδηγός και ο ελεγκτής του οχήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα