Δεκατριάχρονος βρήκε πνιγμένη τη μητέρα του–Αγνοείται ο πατέρας

Την ατυχία να δει το άψυχο σώμα της πνιγμένης μητέρας του είχε ένα δεκατριάχρονο παιδί στον όρμο των Κοραλλιών στη Δυτική Αυστραλία. Η σαρανταενάχρονη Καθλίν Ρικετσον πνίγηκε κατά τη διάρκεια καταδύσεων, ενώ αγνοείται ο άνδρας της και πατέρας του παιδιού, ο 48χρονος Ρομπ Σραγκ.

Η οικογένεια – το ζευγάρι, ο 13χρονος γιός τους, η δεκάχρονη κόρη τους και ένας άλλος συγγενής – βρίσκονταν σε «ονειρικές διακοπές» στην Αυστραλία, με προοπτική να κάνουν το γύρο της χώρας και να γράψουν ένα βιβλίο για τις ταξιδιωτικές εμπειρίες τους ως οικογένεια

Οι διακοπές όμως μετατράπηκαν σε εφιάλτη, καθώς η μητέρα είναι νεκρή, ενώ η αναζήτηση για τον πατέρα έχει αποβεί άκαρπη μετά από μια ολόκληρη μέρα ερευνών στη γύρω περιοχή.

Το παιδί ήταν στην παραλία όσο οι γονείς έκαναν καταδύσεις και όταν αποφάσισε να πάει να τους βρει είδε το πτώμα της μητέρας του να επιπλέει στο νερό. Οι λουόμενοι έβλεπαν επί ώρα τη γυναίκα να βρίσκεται με το πρόσωπο κάτω απ΄ το νερό, αλλά θεώρησαν ότι απλά παρατηρεί το βυθό κατά τη διάρκεια των καταδύσεών της. Αμέσως ένας άλλος συγγενής που ταξίδευε μαζί με την οικογένεια ειδοποίησε τις αρχές και στο σημείο κατέφθασαν άμεσα ειδικοί δύτες της Αστυνομίας, που όμως δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι για την άτυχη γυναίκα, ενώ άκαρπες είναι μέχρι αυτή την ώρα οι έρευνες για τον πατέρα του, το σώμα του οποίου εξαφανίστηκε κάτω από τα νερά και πέρα από το οπτικό πεδίο των λουομένων και των διασωστών. Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας σε δηλώσεις του είπε ότι οι ελπίδες για την ανεύρεσή του είναι ελάχιστες, καθώς έχουν περάσει αρκετές ώρες και έχει γίνει έρευνα σε μια ευρεία περιοχή.

Η Αστυνομία χαρακτήρισε την περίπτωση ένα “τραγικό ατύχημα”, ειδικά λόγω της παρουσίας των παιδιών “για τα οποία ήταν καταστροφικό”.

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν με αεροπλάνο στο Περθ, όπου και τα παρέλαβαν στενοί συγγενείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα