Δείτε το φτωχικό των 14.000 τ.μ. της Ζιζέλ που το πουλάει για 50 εκατομμύρια [εικόνες]

Η Ζιζέλ Μπούντχεν είναι η πιο ποθητή γυναίκα στον κόσμο και το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο με 10 εκατομμύρια δολάρια να μπαίνουν κάθε χρόνο στο λογαριασμό της. Και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει εδώ και 7 περίπου χρόνια. Οπότε είναι εύκολα κατανοητό γιατί το σπίτι της είναι ένα παλάτι κυριολεκτικά και το πουλάει για το ιλιγγιώδες ποσό των 50 (!) εκατομμυρίων.

Μαζί με τον σύζυγο της Τομ Μπράντι, το μοντέλο παγκοσμίου

φήμης αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι της στο Μπρέντγουντ στο Λος Άντζελες για το εν λόγω ποσό, για ένα σπίτι που τους κόστισε 20 εκατομμύρια για να το φτιάξουν όπως είναι τώρα. Και τα λεφτά του τα αξίζει μέχρι δεκάρας. Διαθέτει 6 κρεβατοκάμαρες, μια τεράστια κουζίνα, πισίνα, γυμναστήριο, βιβλιοθήκη, δωμάτιο ντουλάπα, όπου η Ζιζέλ έχει τα 200 ζευγάρια παπούτσια της και γύρω του μια έκταση 11.000 τετραγωνικών με πράσινο και παιδική χαρά.

Ο λόγος που το πουλάνε όπως εξηγεί ο Μπράντι είναι γιατί ετοιμάζουν ένα ακόμα μεγαλύτερο στο Μπρούκλιν το οποίο ελπίζουν να γίνει το καταφύγιο της οικογένειας, που περιλαμβάνει τις αδερφές του και τις αδερφές της Ζιζέλ.1 από 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Keywords
Τυχαία Θέματα