Δείτε την όμορφη χίπστερ αδερφή του Γιώργου Αλκαίου [εικόνες]

Η καλλιτεχνική φλέβα ρέει άφθονη στο σόι του Γιώργου Αλκαίου, αφού εκτός από τον πρώτο διδάξαντα, τον πατέρα Γιάννη Βασιλείου και αυτόν, που καταπιάστηκαν με το τραγούδι, η μικρή αδερφή, η Άννα προσπαθεί να χτίσει την καριέρα της στην υποκριτική.

Σε συνέντευξη της στο Πρώτο Θέμα μίλησε για τη σχέση της με το θέατρο και την υποκριτική. «Το μικρόβιο της υποκριτικής το κόλλησα στο λύκειο, όταν συμμετείχα στη θεατρική ομάδα του σχολείου. Τελειώνοντας το σχολείο έδωσα εξετάσεις και πέτυχα στο Τμήμα Θεατρολογίας της

Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών, αλλά διψώντας για μια πιο καθαρόαιμη καλλιτεχνική καριέρα έδωσα εξετάσεις τόσο στη Σχολή του Θεάτρου Τέχνης όσο και στη Σχολή του Γιώργου Κιμούλη, το Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας. Παρότι πέτυχα και στις δύο, αποφάσισα να γραφτώ, ενστικτωδώς μπορώ να πω, στη Σχολή του Κιμούλη, έστω κι αν το Θέατρο Τέχνης αποτελεί απωθημένο για πολλούς ηθοποιούς».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην εποχή που ήταν στο ζενίθ της η πορεία του αδερφού της: «Βίωσα την εποχή της απόλυτης δόξας του. Ραδιόφωνα και τηλεόραση έπαιζαν διαρκώς τις επιτυχίες του ενώ στο σπίτι μας μπαινόβγαιναν συνεχώς καλλιτέχνες. Έτρωγε συχνά μαζί μας η Αλίκη Βουγιουκλάκη και μας επισκέπτονταν μεγάλα ονόματα όπως η ∆ούκισσα και η Τζένη Βάνου. Η συγκεκριμένη εποχή υπάρχει στο μυαλό μου ως μια εποχή με έντονα χρώματα και διάχυτη ευτυχία. Μνήμες σχετικά μακρινές καθώς οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 12 ετών».

Μίλησε και για τη σχέση της με τον αδερφό της: «Με τον Γιώργο μας δένει μία ιδιαίτερη αγάπη γιατί μεγαλώσαμε μαζί. Τον θυμάμαι μια ζωή να μου απαγορεύει να μπω στο δωμάτιό του, αλλά ταυτόχρονα να με προστατεύει. Όποιος με πείραζε είχε να κάνει μαζί του. Τον έχω ως πρότυπο γιατί έχει τα κότσια να ρισκάρει χωρίς να φοβάται τίποτα κι επειδή είναι αστείρευτο ταλέντο. Κάθε δουλειά του είναι εμπνευσμένη, ψαγμένη, στημένη όμορφα κι αυτό εμένα με συγκινεί. ∆εν θα ξεχάσω τη στιγμή του τελικού της Eurovision. Ήμουν αγχωμένη και κολλημένη στον δέκτη της τηλεόρασης. Εκείνες τις ημέρες είχαμε χάσει τη γιαγιά μας και υπήρχε βαθιά θλίψη στην οικογένεια. Περίμενα να τον δω να πηγαίνει καλά για να πάρω χαρά» και παραδέχτηκε ότι ο τραγουδιστής την τιμάει με την παρουσία του στις πρεμιέρες της. «Πάντα, όπως και όλη η οικογένεια. Παρά τις δυσκολίες που περάσαμε, καταφέραμε να μείνουμε δεμένοι. Ο ένας στηρίζει τον άλλον και στα καλά και στα δύσκολα».

Keywords
Τυχαία Θέματα