Δείτε πως είναι η Αθανασία Τσουμελέκα μετά την περιπέτεια της – Πιο όμορφη από ποτέ [εικόνες]

Το 2004 μας είχε κάνει όλους να δακρύσουμε. Εκείνο το πρωί η Ελλάδα αποκτούσε την πρώτη της αθλήτρια που θα ανέβαινε στο βάθρο σε αγώνισμα μεγάλων αποστάσεων και δη στο βάδην. Η περιπέτεια της με το ντόπινγκ της είχε φέρει μεγάλη ζημιά στην καριέρα και την υπόληψη. Σήμερα, το ξεπερνά και είναι πανέμορφη με μακρύ μαλλί!

Σε συνέντευξη της στο peoplegreece.com η αθλήτρια περιγράφει τη ζωή της μετά το όλο σούσουρο που είχε γίνει με την IAAF και την αποχώρηση της

από την ενεργό δράση. «Αν ήμουν έξω από αυτή την ιστορία, ίσως κι εγώ να αισθανόμουν όπως περιγράφεις, αλλά εγώ έχω πολύ ήσυχη τη συνείδησή μου. Όσοι θέλουν ας με πιστέψουν, για τους άλλους δεν ενδιαφέρομαι. Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου και να γυρνάω το κουμπί.

Οι πρώτες μέρες ήταν δύσκολες. Είχα νεύρα και πικρία από την αδικία. Αμέσως μετά ξεκίνησε το πανηγύρι. Αρχικά, η IAΑF είχε ελέγξει το Α δείγμα. Τη δεύτερη φορά επανέλεγξαν το Α δείγμα. Εγώ ζήτησα να ελέγξω το Β δείγμα. Το Α και το Β δείγμα είναι ίδια, απλά μοιράζονται σε δύο διαφορετικά μπουκαλάκια. Ταξίδεψα στα κεντρικά της IAΑF, στο Παρίσι, γιατί ήθελα η εξέταση του δεύτερου δείγματος να γίνει παρουσία μου. Έφτασα στα εργαστήρια, με πήγαν στα ψυγεία και μου είπαν "αυτό είναι το δείγμα σου με τον κωδικό σου και τώρα θα πάει για ανάλυση". Τότε τους ρώτησα «Γι’ αυτό ήρθα εδώ πέρα;» και μου απάντησαν αδιάφορα "μπες στους -20οC και παρακολούθησέ το"». απάντησε η πρώην πρωταθλήτρια για το πως ένιωσε και τι συνέβη.

Keywords
Τυχαία Θέματα