Χρυσούλα Διαβάτη: «Καλά έκανε ο Σάκης Ρουβάς και ξαναγύρισε στις πίστες»

Για τις δυσκολίες στον χώρο της τηλεόρασης μίλησε στους δημοσιογράφους η Χρυσούλα Διαβάτη. Η ηθοποιός εξηγεί τους λόγους που δεν την βλέπουμε να συμμετέχει σε κάποιο σίριαλ προτιμώντας να απέχει.

«Δεν έχω προτάσεις γιατί για να πάω εγώ κάπου και να πληρωθώ πρέπει και να είναι κάτι που θα αξίζει τον κόπο. Δεν ξέρω αυτοί που πάνε πως πάνε. Μπορεί να μην πληρώνονται η να το κάνουν από ανάγκη για να προβληθούν», δηλώνει.

Η Χρυσούλα Διαβάτη όμως μίλησε για άλλη μια φορά για τον Σάκη Ρουβά. Οι αρνητικές δηλώσεις της στο πρόσωπο του καλλιτέχνη

σχετικά με την ερμηνεία του «Άξιον Εστί» είχαν απασχολήσει όλα τα Μέσα. Η ηθοποιός, δείχνει να διαχωρίζει κάποια πράγματα στον καλλιτεχνικό χώρο ιδίως εάν αυτά σχετίζονται με μεγάλους καλλιτέχνες και προσωπικότητες που άφησαν εποχή.

«Καλά έκανε και ξαναγύρισε στις πίστες. Από ό,τι μαθαίνω είναι καλός δεν τον έχω δει και ποτέ... Όταν φωνάζεις έναν τραγουδιστή να παίζει στην Επίδαυρο δεν είναι σωστό, και στο θέατρο γενικά. Δεν μπορείτε να τα βάζετε όλα σε ένα σακί. Με θυμώσατε πολύ τώρα. Δεν ξέρετε τι σας γίνεται... πρέπει να μάθετε να διαχωρίζετε κάποια πράγματα... Οι ηθοποιοί είναι λίγοι... και αυτό πρέπει να το ξέρετε».

Δείτε το βίντεο στο βίντεο στο ToraTora.gr

The post Χρυσούλα Διαβάτη: «Καλά έκανε ο Σάκης Ρουβάς και ξαναγύρισε στις πίστες» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χρυσούλα Διαβάτη, Καλά, Σάκης Ρουβάς,chrysoula diavati, kala, sakis rouvas