Χρυσοχοΐδης σε Χρυσή Αυγή: Είστε μαύρα κοράκια – Παναγιώταρος: Δε σας σώζει ούτε η Ελιά, ούτε ο δάκος

Ακόμη μία φορά οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής «πρωταγωνίστησαν» σε επεισόδιο μέσα στη Βουλή, με αφορμή ερώτηση για το θέμα των διοδίων στον υπουργό Υποδομών, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Συγκεκριμένα ο κ Χρυσοχοΐδης απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τα τελευταία επεισόδια αλλά και με την έκρυθμη κατάσταση λόγω των αυξήσεων των διοδίων, απευθυνόμενος στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής

είπε: «Είστε έτοιμοι να βάλετε φωτιά στη χώρα. Είστε έμποροι της δυστυχίας και βάζετε μπάρες στα μυαλά των ανθρώπων. Είστε μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά. Δεν είναι αυτή η Ελλάδα, αλλά οι χειρότεροι εφιάλτες που θέλουμε να ξορκίσουμε. Ποιοι κερδίζουν από τη φωτιά στα διόδια; Οι τηλεαστέρες προκειμένου να βγουν για δύο ημέρες στην τηλεόραση. Ποιοι είναι αυτοί που φωνάζουν για τις τιμές; Αυτοί που έχουν μάθει να ζουν εις βάρος των υπολοίπων. Αυτοί με τα τζιπ που θέλουν όλα να τους πληρώνει το κράτος».

Τον λόγο στη συνέχεια, πήρε ο βουλευτής και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Ηλίας Παναγιώταρος, λέγοντας στον υπουργό: «Έρχονται οι εκλογές και δεν σας σώζει τίποτα. Ούτε οι «58», ούτε η «Ελιά», ούτε και ο δάκος».

Τέλος στους διαλόγους ντροπής έσπευσε να βάλει ο πρόεδρος, Γιάννης Δραγασάκης, ο οποίος απευθυνόμενος στον Ηλία Παναγιώταρο είπε «Απολαύσαμε για ακόμα μία φορά μία παράσταση της ΧΑ και μας έδειξε πόσο σέβεται το Κοινοβούλιο».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα