Χάος έξω από το Α.Τ. Κερατσινίου – Μολότοφ, χημικά και οργή για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Μεγάλη ένταση επικρατεί αυτή τη στιγμή έξω από το αστυνομικό τμήμα Κερατσινίου, με μολότοφ και χημικά να έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ομάδα διαδηλωτών επιτέθηκε εναντίον της αστυνομικής δύναμης που βρίσκεται εκεί για την προστασία του τμήματος με πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα, ενώ οι αστυνομικοί έχουν κάνει χρήση χημικών.

«Ο λαός δεν ξεχνά, τους φασίστες τους κρεμά» και «Το αίμα κυλάει εκδίκηση ζητάει» είναι τα συνθήματα που ακούγονται στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην οποία συμμετέχουν το ΠΑΜΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ, εργατικά συνδικάτα, αλλά και απλοί πολίτες εκφράζοντας την οργή τους για τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα, από χέρια τα χέρια μέλους της Χρυσής Αυγής.

Λίγο νωρίτερα, στο σημείο είχε βρεθεί και ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από ομάδα διαδηλωτών. Επίσης, επιθέσεις δέχθηκαν δημοσιογράφοι και κάμεραμέν που βρέθηκαν στο σημείο, σύμφωνα με δημοσίευμα του newsit.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Καμμένος δέχθηκε επίθεση από περίπου 20 άτομα με αποτέλεσμα να ματώσει η μύτη του. Στη συνέχεια ανέβηκε στη μηχανή της συνοδείας του και αποχώρησε. Τα άτομα της συνοδείας του επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο με το οποίο είχε φτάσει στο σημείο ο κ. Καμμένος. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έσπασαν και το τζάμι του αυτοκινήτου του.

Keywords
Τυχαία Θέματα