Χαμός στις ΗΠΑ για τον δηλητηριασμό του Ομπάμα – Αν όχι ο «Έλβις» τότε ποιος;

Οι κατηγορίες των Αρχών των ΗΠΑ στον Κέβιν Κέρτις, τον άνθρωπο που παριστάνει τον Έλβις Πρίσλεϊ και θεωρούνταν μέχρι πρότινος ύποπτος για τον φάκελο που περιείχε ρικίνη και στάλθηκε στον Μπαράκ Ομπάμα, αποσύρθηκαν χθες, τη στιγμή που ο ίδιος έκανε ορισμένες -όχι και τόσο εύστοχες- δηλώσεις.

(σ.σ Η ρικίνη στα αγγλικά λέγεται ricin)

«Νόμιζα ότι μου έλεγαν για ρύζι (rice). Τους είπα ότι ούτε καν τρώω ρύζι» δήλωσε ο 45χρονος

Κέρτις, βγαίνοντας από το αστυνομικό τμήμα το απόγευμα της Τρίτης. Στη συνέχεια, εμφανώς ανακουφισμένος, τόνισε: «Σέβομαι τρομερά τον Πρόεδρο Ομπάμα. Αγαπώ τη χώρα μου και δεν θα έκανα ποτέ τίποτα που θα έθετε σε κίνδυνο τον Ομπάμα, ή οποιονδήποτε άλλο Αμερικανό πολίτη».

Οι Αρχές βρίσκονται στο απόλυτο σκοτάδι σχετικά με την υπόθεση, καθώς δεν έχουν το παραμικρό στοιχείο, μέχρι στιγμής, που να τους οδηγεί με βεβαιότητα σε κάποιο συμπέρασμα. Η προσοχή τους φαίνεται να στρέφεται σε έναν άλλον κάτοικο του Μισισιπί, τον Έβερετ Ντούτσκε, ωστόσο δεν του έχουν ασκηθεί ακόμα κατηγορίες, ενώ δεν έχει υπάρξει καμία σύλληψη. Όπως ο «Έλβις», έτσι και ο Ντούτσκε δηλώνει πως δεν έχει καμία απολύτως ανάμειξη στο περιστατικό, επικαλούμενος πλήρη άγνοια περί του δηλητηρίου της ρικίνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα