Χαλάρωσε, αλλά δεν το πλήρωσε – Απόλλων Πάτρας-Ολυμπιακός 72-77

09:14 5/4/2016 - Πηγή: KoolNews

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε στο +21, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο άμυνα και βολές ήταν για κλάματα με αποτέλεσμα ο Απόλλωνας να διεκδικήσει τη νίκη μέχρι τέλους χωρίς όμως να ολοκληρώσει την ανατροπή (72-77).

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από την Πάτρα επικρατώντας του Απόλλωνα με 72-77 και πλέον μένει να νικήσει το Ρέθυμνο στο ΣΕΦ

για κατακτήσει την πρωτιά στην κανονική περίοδο.

Οι Πειραιώτες ήταν αγνώριστοι (προς το κακό) στην επανάληψη κάτι που φυσικά είχε να κάνει και με την βελτίωση των γηπεδούχων.

Από το τζάμπολ της αναμέτρησης οι «ερυθρόλευκοι» επέβαλλαν το ρυθμό τους και προηγήθηκαν πολύ γρήγορα με διψήφια διαφορά πόντων. Με όπλο την καλή άμυνα και τα πολλά καλάθια στον αιφνιδιασμό και πίσω από τα 6,75 οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου έφτασαν μέχρι και το +21.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πειραιώτες ήταν σε... άλλο γήπεδο με αποτέλεσμα ο Απόλλωνας να μειώσει σε 51-57 (28') και στη συνέχεια χάρη στον Ντίλαρντ σε 68-71 (39').

Στο τέλος χάρη στον Βασίλη Σπανούλη και κάποιες λεπτομέρειες (επιθετικά ριμπάουντ, αστοχία γηπεδούχων) ο Ολυμπιακός πανηγύρισε τη νίκη.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Οι Πειραιώτες πήραν δύο κρίσιμα επιθετικά ριμπάουντ και έβγαλαν δύο επίσης κρίσιμες άμυνες.

Ο Ολυμπιακός είχε 13/18 δίποντα (72%), 18 ασίστ και 9 λάθη.

ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Ο Βασίλης Σπανούλης πάλι έσωσε την ομάδα του. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού σε 28:10 είχε 15 πόντους, 9 ασίστ, 3 ριμπάουντ και μόλις 2 λάθη.

Στο πρώτο ημίχρονο ΜΟΝΟ βοήθησε ο Όντομ (13π. με 2/2δ., 3/3τρ.), αλλά στη συνέχεια ήταν άστοχος κάνοντας airball ακόμη και σε βολή!

πηγή: gazzetta.gr

The post Χαλάρωσε, αλλά δεν το πλήρωσε – Απόλλων Πάτρας-Ολυμπιακός 72-77 appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα