Μπραντ Πιτ: Παραλίγο να καταστρέψω τη ζωή μου από τα ναρκωτικά!

Περίοδο αποκαλύψεων φαίνεται πως περνάει το διάσημο ζευγάρι Μπραντ Πιτ-Αντζελίνα Τζολί. Έτσι αφού πρώτα η 37χρονη ηθοποιός δήλωσε ότι έκανε διπλή μαστεκτομή ώστε να προλάβει τον κίνδυνο να εμφανίσει καρκίνο του στήθους, τώρα ήταν η σειρά του star του Χόλιγουντ να αποκαλύψεις διάφορες στιγμές της ζωής του – άγνωστες στον περισσότερο κόσμο έως σήμερα.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Esquire, ο Πιτ ξεκαθάρισε ότι είναι τόσο ευτυχισμένος με την Αντζελίνα και

την οικογένειά τους, που ούτε το φανταζόταν, ενώ αναφέρθηκε και στα νεανικά τρελά χρόνια που έζησε, τότε που ήταν βουτηγμένος στα ναρκωτικά. «Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα έκανα κακό στον εαυτό μου. Κακό από τα πολλά ναρκωτικά. Γυρνούσα άσκοπα, ένιωθα ένα κενό και ήθελα να ανακαλύψω τη ζωή. Έτσι πέρασα αρκετά χρόνια που έπαιρνα ναρκωτικά» αποκάλυψε ο Πιτ και συμπλήρωσε: «Αλλά κάποια στιγμή “ξύπνησα” και είδα ότι έχανα την μεγάλη μου ευκαιρία. Έχανα τη ζωή. Αποφάσισα να σταθώ στα πόδια μου».

Βέβαια όλα αυτά συνέβησαν πριν από περίπου μια δεκαετία – μια περίοδο της ζωής του που δεν έχει καμία σχέση με το σήμερα. «Μου αρέσει πάρα πολύ η ζωή μου και η οικογένειά μου. Πάντα ήθελα να κάνω μεγάλη οικογένεια. Το σπίτι να είναι ένα χάος. Και στεναχωριέμαι όταν είμαι μακριά τους. Μου λείπουν» λέει ο Πιτ, ο οποίος αυτή την περίοδο προωθεί τη νέα του ταινία «World War Z».

Keywords
Τυχαία Θέματα