Μπόνους σε ελεγκτές αλλά μόνο για λαθρεμπόριο καυσίμων – Διευκρινίσεις Μάρδα

Σε ανακοίνωση - διάψευση προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών ,αναφορικά με την είδηση που ήθελε να δίνεται μελλοντικά μπόνους παραγωγικότητας στους εφοριακούς.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, η πρόταση αυτή εκφράστηκε το 2011 στη μελέτη «Νοθεία και λαθρεμπόριο καυσίμων» της ΓΣΕΒΕΕ και του ΠΟΠΕΚ και αφορούσε μόνο τα πρόστιμα επί των λαθραίων καυσίμων, και δεν αφορούσε τους εφοριακούς στο σύνολό τους.

Ωστόσο σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας δήλωσε όσον

αφορά στους νεοπροσληφθέντες ελεγκτές εφοριακούς που έρχονται αντιμέτωποι με συμφέροντα εκατομμυρίων ότι «πρέπει να βρεθεί τρόπος να αυξηθεί ο μισθός τους (750 ευρώ σήμερα). Σε συνεννόηση με την κυρία Νάντια Βαλαβάνη, επιδιώκεται να βρεθεί μία λύση που να μην παρασύρει άλλους κλάδους σε μισθολογικά αιτήματα. Εξετάζεται για παράδειγμα να δοθεί πριμ παραγωγικότητας ή μπόνους επί των προστίμων που επιβάλλουν και εισπράττει το κράτος».
Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ

Αναφορικά με δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα σχετικά με το ενδεχόμενο να λαμβάνουν μπόνους οι εφοριακοί επί των προστίμων που εισπράττονται, διευκρινίζεται το ακόλουθο: Η πρόταση αυτή εκφράστηκε το 2011 στη μελέτη «Νοθεία και λαθρεμπόριο καυσίμων» της ΓΣΕΒΕΕ και του ΠΟΠΕΚ και αφορούσε μόνο τα πρόστιμα επί των λαθραίων καυσίμων, και δεν αφορούσε τους εφοριακούς στο σύνολό τους.

The post Μπόνους σε ελεγκτές αλλά μόνο για λαθρεμπόριο καυσίμων – Διευκρινίσεις Μάρδα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα