Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης 4-0 [βίντεο]

20:59 7/2/2015 - Πηγή: KoolNews

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν κέρδισε απλά την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά την συνέτριψε με 4-0. Δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και άλλα δύο στο δεύτερο ημίχρονο...

Επιμέλεια: Θάνος Δημάτσας

Οι «ροχιμπλάνκος» είχαν να κερδίσουν την συμπολίτισσα της στο «Καλδερόν» για 16 ολόκληρα χρόνια καθώς η τελευταία φορά που η Ατλέτικο κέρδισε την Ρεάλ στην έδρα της ήταν στις 12/06/1999. Οι πρωταθλητές Ισπανίας ήταν εξαιρετικά προετοιμασμένοι για το ντέρμπι της πρωτεύουσας, δεν επέτρεψαν στην Ρεάλ Μαδρίτης να κάνει το παιχνίδι της, ο Κριστιάνο

Ρονάλντο ήταν εκτός γηπέδου και η ευστοχία της Ατλέτικο ήταν στο 40%, αφού στις δέκα προσπάθειες εντός εστίας, σκόραρε τέσσερις φορές.

Οι πρωταθλητές ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα σκόραραν δύο φορές. Στο 14' ο Μάντζουκιτς έστρωσε την μπάλα στον Τιάγκο, ο Πορτογάλος έπιασε το ξερό σουτ, με τον Κασίγιας να χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του και να την βλέπει να περνάει την τελική γραμμή του τέρματος. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σαούλ πήρε την μπάλα, τροφοδότησε τον Σικέιρα, ο πρώτος έκανε την κίνηση μέσα στην περιοχή, ο Σικέιρα σέντραρε και ο Σαούλ με γυριστό άφησε άγαλμα τον Κασίγιας και διαμόρφωσε το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που η Ατλέτικο βάζει μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών δύο γκολ στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ρεάλ Μαδρίτης προσπάθησε να ασκήσει πίεση, χωρίς αποτέλεσμα. Η Ατλέτικο, που ήταν αφεντικό του παιχνιδιού κατόρθωσε να φτάσει σε τρίτο γκολ στο 66', με τον Τουράν να πασάρει στον Σαούλ, εκείνος σέντραρε και πριν ο Βαράν την διώξει ο Γκριεζμάν έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 89' με τον Τορες να σεντράρει με απόλυτη ευστοχία στο κεφάλι του Μάντζουκιτς και ο Κροάτης με ψαράκι την έστειλε στην γωνία του Κασίγιας.

Οι συνθέσεις:

Ατλέτικο Μαδρίτης: Μογιά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Σικέιρα, Τιάγκο Μέντες, Γκάμπι, Αρντά Τουράν, Κόκε (10' Σαούλ) (71' Ραούλ Γκαρθία), Γκριεζμάν (77' Τόρες), Μάντζουκιτς.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Βαράν, Νάτσο, Φάμπιο Κοεντράο, Κεντίρα (46' Χεσέ Ροντρίγκεθ), Κρόος, Ίσκο (68' Ιγιαραμέντι), Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (73' Χαβιέρ Ερνάντες).

The post Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης 4-0 [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα