«Αθηνόραμα Bar Awards – Shaker Trophy 2016»: Αυτά είναι τα καλύτερα μπαρ της πόλης

Τα «Αθηνόραμα Bar Awards - Shaker Trophy 2016» απονεμήθηκαν στα καλύτερα μπαρ της Αθήνας σε μια εκδήλωση που έγινε τη Δευτέρα 18 Απριλίου στην Αθηναΐδα, παρουσία ολόκληρης της bartending σκηνής της πόλης καθώς και πολλών επιχειρηματιών, δημοσιογράφων και καλλιτεχνών.

Το Αθηνόραμα, έχοντας μια τεράστια εμπειρία στον τομέα της γεύσης, της γαστρονομίας, του κρασιού και του αλκοόλ, μετά τον αδιαμφισβήτητα επιτυχημένο θεσμό των ελληνικών βραβείων γαστρονομίας «Χρυσοί Σκούφοι» που εδώ και 23 χρόνια βραβεύει τα καλύτερα

εστιατόρια της Ελλάδας, αποφάσισε τη δημιουργία ενός νέου.

Τον θεσμό «Αθηνόραμα Bar Awards - Shaker Trophy» οι οποίος έχει στόχο την ανάδειξη και τη βράβευση των καλύτερων μπαρ της πρωτεύουσας. Στο πλαίσιο αυτών, βραβεύτηκαν είκοσι δύο συνολικά μπαρ. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της κριτικής επιτροπής, το «The Clumsies» είναι το καλύτερο μπαρ της Αθήνας ενώ απονεμήθηκαν επίσης τρία ειδικά βραβεία, Καλύτερης Spirit List στο «CV Distiller», Δημιουργικότητας στο «A for Athens» και Καινοτομίας στο «The Clumsies».

Την τελετή παρουσίασε ο Χρήστος Φερεντίνος ο οποίος έκανε μια αναδρομή στην ιστορία των μπαρ και των κοκτέιλ, αποκαλύπτοντας με χιουμοριστικό τρόπο άγνωστες και περίεργες πτυχές της δημιουργικής πορείας του bartending από την εποχή των Αμερικανών χρυσοθήρων του West μέχρι τις μέρες μας.

Τα βραβεία στους νικητές, φιλοτεχνημένα από την εικαστικό Ελένη Καλομοίρη, απένειμαν οι ηθοποιοί Τάσος Ιορδανίδης, Αντώνης Κρόμπας, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Ρένος Ρώτας και Γιώργος Χρανιώτης, η τραγουδίστρια Νατάσσα Μποφίλιου, ο comedian Λάμπρος Φισφής και ο εκδότης του Αθηνοράματος Δημήτρης Ηλιόπουλος.

Μετά τις απονομές ακολούθησε πάρτι με μουσικές που έπαιξαν τρεις δημοφιλείς dj’s: ο Ντίνος Γκουτζουλούς, ο Νίκος Μορφέσης και ο Σπύρος Παγιατάκης και όπου όλοι οι καλεσμένοι, βραβευμένοι ή μη, διασκέδασαν, χαλάρωσαν και έδωσαν ραντεβού σε ένα χρόνο στα Αθηνόραμα Bar Awards – Shaker Trophy 2017.

The post «Αθηνόραμα Bar Awards – Shaker Trophy 2016»: Αυτά είναι τα καλύτερα μπαρ της πόλης appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα