Ασυγκράτητος Ρονάλντο στο Σαν Τροπέ!

17:42 3/7/2012 - Πηγή: KoolNews

Και πώς να κάτσει ήσυχος ο άνθρωπος όταν έχει την Ιρίνα Σάικ να του ζητάει πατητές και πλατσουρίσματα…

Ο χρόνος δεν τους φτάνει τους χειμώνες, όταν εκείνη ποζάρει στις πασαρέλες του κόσμου με τα δαντελωτά, τα σέξι τα εσώρουχά της κι εκείνος πυροβολεί αδιακρίτως τα αντίπαλα γκολπόστ. Τα καλοκαίρια όμως… η μπάλα τελειώνει και αρχίζουν οι γλύκες για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την Ιρίνα Σάικ.

O Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης και το σέξι μοντέλο από τη Ρωσία (το πραγματικό της όνομα είναι Ιρίνα Σαϊκχλισλάμοβα) αμέσως μετά το Euro έτρεξαν στις παραλίες του Σαν Τροπέ και -όπως βλέπουμε όλοι- περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί.

Αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και τους φακούς των παπαράτσι οι ερωτευμένοι σταρ παίζουν στη θάλασσα, αγκαλιάζονται και ερωτοτροπούν όπως τόσα άλλα ζευγάρια –κοινών θνητών- γύρω τους.

Με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό τους απολαμβάνουν το καλοκαιράκι γιορτάζοντας δύο χρόνια σχέσης (γνωρίστηκαν σε μια καμπάνια του Armani το 2010) πλατσουρίζοντας και δίνοντας μάχες μέσα στο νερό.

Φαινομενικά τη μάχη την κερδίζει ο δυνατός Ρονάλντο αλλά –όπως συμβαίνει σε κάθε ζευγάρι σχεδόν- ουσιαστικά νικήτρια είναι η Ιρίνα που καμαρώνει με το λάφυρο στο κεφάλι της (το καπελάκι του, ντε!).

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις KoolNews