Αστυνομικός κόβει κλήση στην Κέλι Μπρουκ – Δεν τον συγκίνησε με τα… κάλλη της [εικόνες]

Ενός κακού μύρια έπονται λέει ο λαός και στην περίπτωση της Κέλι Μπρουκ το συγκεκριμένο γνωμικό ισχύει απόλυτα. Αυτή τη φορά, η κακοτυχία χτύπησε την πόρτα του μοντέλου και ηθοποιού με ένα υψηλό πρόστιμο που της επιβλήθηκε , γιατί η όμορφη Κέλι ήταν λίγο… απρόσεκτη και πάρκαρε παράνομα.

Μετά τον χωρισμό της με τον αρραβωνιαστικό της, Ντέιβιντ Μάκιντος, τη νέα του αγαπημένη που εκείνος μοστράρει παντού, την «πόρτα» που

έφαγε από τον πρώην της, Τομ Έβανς και τη διαρροή των γυμνών της φωτογραφιών, ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα.

Η Κέλι Μπρουκ πάρκαρε βιαστικά και έσπευσε να απολαύσει τα ψώνια της σε κεντρικό δρόμο του Λος Άντζελες, αλλά η τύχη δεν ήταν ούτε αυτή τη φορά με το μέρος της και μία ωραιότατη κλήση της αστυνομίας βρέθηκε να διακοσμεί το παρμπρίζ του αυτοκινήτου της. Ο αστυνομικός δεν συγκινήθηκε από τα κάλλη της Κέλι και η ίδια θα αναγκαστεί να πληρώσει το πρόστιμο για παράνομη στάθμευση.

Έτσι, πήρε την κλήση, την έβαλε στην τσάντα της και μπήκε -ντροπιασμένη μεν, χαμογελαστή δε- στο αυτοκίνητό της και αποχώρησε. Πραγματικά άτυχο το κορίτσι καθώς μετά από πολύ καιρό την πετύχαμε χωρίς το εκρηκτικό της μπούστο σε κοινή θέα. Τώρα βρήκες βρε Κέλι; Τώρα που το χρειαζόσουν μήπως και δελεάσεις το όργανο και γλιτώσεις την κλήση;

Ποιος το έχει ματιάσει αυτό το κορίτσι;

1 από 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Αστυνομικός κόβει κλήση στην Κέλι Μπρουκ – Δεν τον συγκίνησε με τα… κάλλη της [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα