Άστραψε και βρόντηξε ο Τσίπρας στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – Δεν θα ανεχθεί άλλα «φάουλ»

Κρούει τον κώδωνα σε βουλευτές και στελέχη του ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, Αλέξης Τσίπρας προειδοποιώντας τους ότι στο εξής δεν προτίθεται να δεχθεί άλλο «φαινόμενα εκφυλιστικά, φαινόμενα απαξιωτικά» της συλλογικής προσπάθειας που γίνεται από το κόμμα του να γίνει κυβέρνηση.

Άλλου τύπου «φάουλ», όπως τα αποκαλεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα έχουν την ανοχή του με συνέπεια την ακόλουθη

που είχε προσφάτως και ο κ. Τατσόπουλος.

«Συμπεριφορές που προσβάλλουν και ζημιώνουν την κοινή μας προσπάθεια, που είναι έξω από το ήθος της Αριστεράς, δεν θα γίνονται αποδεκτές», ανέφερε.

Μάλιστα δεν παρέλειψε να γίνει αιχμηρός και να στείλει το μήνυμα προς τους βουλευτές του ότι δεν θα επιτρέψει συμπεριφορές αντίστοιχες με αυτή του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου, ο οποίος ήταν ο «δράστης» του καρναβαλίστικου «δρώμενου», όπου σε ρόλο «Παπα-σούρα» κήδεψε το μνημόνιο και αναπαρέστησε το μυστήριο της Αγίας Μετάληψης σε παρευρισκόμενους.

Ένα περιστατικό που «αμαύρωσε» την εικόνα στην Κουμουνδούρου και προκάλεσε την «κρίση» στη σχέση της με την Εκκλησία.

Παράλληλα, αφού τελείωσε με το σωφρονιστικό του έργο από το βήμα της συνεδρίασης της ΚΟ του κόμματός του, προέβλεψε για μια ακόμα φορά εθνικές εκλογές εντός του 2014, λέγοντας ότι ο λαός «φέτος θα έχει ξανά τις τύχες στα χέρια του για να ανατρέψει αυτό το φαύλο πολιτικό σκηνικό».

Επισήμανε, επίσης, τη μεγάλη ευθύνη καθενός ξεχωριστά, δίνοντας ενωτικό στίγμα. «Πρέπει να είμαστε ενωμένοι όλοι, έτοιμοι και να έχουμε συνείδηση πόσο δύσκολη, πόσο περίπλοκη θα είναι η αποστολή μας», είπε, χαρακτηρίζοντας όλους «εθελοντές και στρατιώτες» στην προσπάθεια για «ανατροπή του φαύλου πολιτικού συστήματος».

Στο μεταξύ, πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του real.gr, ο ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να κορυφώσει στο εξής την αντιπολιτευτική του τακτική, αξιοποιώντας τις συνεχείς αποκαλύψεις στις υποθέσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων, αλλά και αυτές που αφορούν σε τράπεζες, θεωρώντας την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου ως «κορυφή» μόνο «του παγόβουνου».

Δια του προέδρου του Αλέξη Τσίπρα, ζήτησε ήδη από χθες τον έλεγχο άμεσα στα επισφαλή δάνεια όλων των τραπεζών, ενώ στο «παιχνίδι» έβαλε και τα κόμματα και τα ΜΜΕ, ζητώντας «εξονυχιστικό έλεγχο» και στα δάνεια που έχουν οδηγηθεί προς αυτά. Υποστήριξε άλλωστε, πως «την ώρα που στεγνώνει η αγορά» χρηματοδοτούνται αδρά ημέτεροι και μεταξύ άλλων υπερχρεωμένες επιχειρήσεις μέσων μαζικής ενημέρωσης, που «φυσικά ανταποδίδουν τη στήριξη στις ετοιμόρροπες κυβερνήσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα