Ας μιλήσουμε για γραβάτες: Ο μόνος κόμπος που δεν πρέπει να λυθεί

Μέχρι τα 25 σου δεν την είχες σε εκτίμηση, τη θεωρούσες δείγμα της ντεμέκ πλουτοκρατίας, σύμβολο του συστήματος και τα γνωστά επαναστατικά, αλλά οφείλω να σου πω ότι έσφαλες. Τώρα είναι η ευκαιρία να αλλάξεις άποψη και να δεις ότι οι γραβάτες είναι ένα στοιχείο που μπορεί να αναδείξει το γυμνασμένο σου σώμα ή εν γένει ένα ρούχο πάνω σου και να πάρεις πολλούς πόντους σε μια γυναίκα.

ΓΡΑΒΑΤΕΣ

The narrow way out

• Οι στενές γραβάτες προσθέτουν στυλ

στα καρό, denim αλλά και λευκά πουκάµισα, µέσα από σακάκια, leather jackets, ακόµα και από ζεστά φουσκωτά jackets (ανάλογα µε το υλικό που είναι φτιαγµένες). Με tie bar ή και χωρίς, οι στενές γραβάτες είναι κλασικές και πολύ αρρενωπές. Προσοχή, όταν λέµε στενές, δεν εννοούµε τις πολύ λεπτές, που µας παραπέµπουν στους rock stars!

V NECK SWEATERS

V for victory

• Τα v-neck sweaters είναι πέρα από τα trends της µόδας και αποτελούν διαχρονικό κοµµάτι της ανδρικής γκαρνταρόµπας, καθώς µπορούν να φορεθούν από όλες τις ηλικίες, δηµιουργώντας διαφορετικό στυλ, ανάλογα µε τον τρόπο που συνδυάζονται. Φοριούνται σκέτα, πάνω από t-shirt ή και µε πουκάµισο. Το χειµώνα κάτω από κάθε είδους πανωφόρι, το v-neck σε διάφορους χρωµατισµούς σου αλλάζει τη διάθεση.

Διαβάστε το υπόλοιπο στο Kool Magazine

Για να κατεβάσετε το Kool Magazine πατήστε:

- Για iPad στο εικονίδιο παρακάτω:

Facebook: facebook.com/KOOLthemagazine

Twitter: twitter.com/KoolDigitalMag

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα