Αρβανιτόπουλος: Είναι δυνατόν 14χρονα κοριτσάκια να καπνίζουν αρειμανίως στο σχολείο; – Τι αποφάσισε

Ο υπουργός Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλος, μετά τις μεταρρυθμιστικές τομές του που αλλάζουν το σκηνικό στο σχολικό χώρο σε επίπεδο μαθησιακό, έρχεται να ταράξει τα νερά με τις νέες αλλαγές που θα εφαρμόσει για την υγεία και την ποιότητα ζωής των μαθητών.

Μετά από στοιχεία-σοκ που ήρθαν στα χέρια του, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ο υπουργός διαπίστωσε επικίνδυνη αύξηση στο κάπνισμα σε γυμνάσια και λύκεια σε ηλικίες από 14 ετών.

«Δεν είναι δυνατόν να μαθαίνουμε ότι κοριτσάκια ετών 14 καπνίζουν αρειμανίως μέσα στο σχολείο», έλεγε σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Τι

αποφάσισε

Αρχίζει οσονούπω αντικαπνιστική εκστρατεία σε όλα τα σχολεία, με διαλέξεις, προβολές βίντεο και όλα τα κατάλληλα μηνύματα κατά του καπνίσματος. Και επιπλέον αρχίζει συστηματικούς ελέγχους ώστε να απαγορευθεί η είσοδος πακέτων τσιγάρων ή καπνού σε όλα τα σχολεία.

Το φοβερό, όπως γράφει ο «Βηματοδότης», είναι ότι ορισμένοι καθηγητές έλαβαν τελευταίως αίτημα από μαθητές που ζητούσαν να εξευρεθεί κατάλληλος χώρος καπνίσματος στα σχολεία «γιατί είναι... ανθυγιεινό να καπνίζουμε στις τουαλέτες».

Keywords
Τυχαία Θέματα