Αργυρός: Το Άγιο Όρος, η καψούρα, οι χωρισμοί, οι σχέσεις και τα one night stands

«Είμαι θρήσκος. Πηγαίνω στο Μοναστήρι του Άγιου Εφραίμ, όπου βαφτίστηκα και προσεύχομαι. Μέσα στον Ιούνιο θα επισκεφτώ και για πρώτη φορά το Άγιο Όρος» δηλώνει ο νεαρός τραγουδιστής, Κωνσταντίνος Αργυρός.

Μιλώντας σε εβδομαδιαίο περιοδικό, ο νεαρός παραδέχθηκε πως είναι… «σχεσάκιας» αλλά εξομολογήθηκε και μερικές από τις πιο ακραίες στιγμές που έχει ζήσει στην ερωτική του ζωή.

«Όταν βρίσκομαι σε σχέση στην αρχή δεν δίνω πολλά, αλλά όταν αισθανθώ ότι υπάρχει αγάπη, τότε αφήνομαι. Και έχω

ερωτευθεί και έχω αγαπήσει. Έχω αισθανθεί και καψούρα και αγάπη, έχω ζήσει και τον χωρισμό» ήταν τα πρώτα λόγια του τραγουδιστή που τον γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story 3.

«Μου αρέσει να ζω τη σχέση μου, ενώ έχει τύχει να υπερβώ τα όριά μου. Θυμάμαι ακόμη ότι είχα πάει μεσάνυχτα έξω από το σπίτι όπου έμενε με την οικογένειά της και φώναζα να βγει έξω» εξομολογήθηκε.

Όσον αφορά τη γενικότερη συμπεριφορά του απέναντι στις γυναίκες, επισημαίνει: «Στην αρχή δεν εκφράζομαι, είμαι πολύ κλειστός. Τον πιο σημαντικό ρόλο τον παίζουν η χημεία και η ειλικρίνεια. Μπορεί μια κοπέλα να με κερδίσει αμέσως και να ανοιχτώ, αλλά μπορεί να πάρει και μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να εξωτερικεύσω τα συναισθήματά μου» ενώ τονίζει πως είναι «Σχεσάκιας»: «Όχι ότι δεν έχω κάνει one night stand, αλλά είμαι της σχέσης. Όταν θέλω κάτι θα το διεκδικήσω. Έχω υπάρξει κυνηγός, αλλά και θήραμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα