Απόψε ερμηνεύει ο Σάκης Ρουβάς το Άξιον Εστί

18:41 2/5/2015 - Πηγή: KoolNews

Απόψε στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης, ο Σάκης Ρουβάς θα ερμηνεύσει το διαχρονικό έργο των Μίκη Θεοδωράκη και Οδυσσέα Ελύτη «Άξιον Εστί», σε μια συναυλία ήδη πολυσυζητημένη, με υπέρμαχους, αλλά και πολέμιους.

Η συναυλία θα αρχίσει στις 9 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.


Η συναυλία θα γίνει στο πλαίσιο των εορτασμών για την εργατική Πρωτομαγιά,

αλλά και για την επέτειο για τα 90 χρόνια από την γέννηση του μεγάλου έλληνα συνθέτη, ο οποίος έζησε ένα μεγάλο μέρος των νεανικών του χρόνων στη Νέα Σμύρνη.

Με ένα μήνυμά του στο Twitter, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης δηλώνει την συμπαράστασή του στον Σάκη Ρουβά, που τραγουδά απόψε το «Αξιον Εστί» του Μίκη Θεοδωράκη στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

«Καλή επιτυχία Σάκη Ρουβά και άστους να λένε» έγραψε ο κύριος Γεωργιάδης, παίρνοντας σαφώς θέση στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει τελευταία σχετικά με την απόφαση του τραγουδιστή να ερμηνεύσει αυτό το έργο.

Καλή Επιτυχία για σήμερα @sakisrouvas και άστους να λένε

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) May 2, 2015

Δεν είναι λίγοι που κρίνουν τον Σάκη Ρουβά ως «ανάξιο» για μια τέτοια ερμηνεία, κρίνοντας από την πορεία του έως τώρα, όμως πολλοί είναι και όσοι τον στηρίζουν στην κίνησή του αυτή, μεταξύ αυτών και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μίκης Θεοδωράκης πριν από λίγες ημέρες είχε δηλώσει ότι «μια κακή ερμηνεία είναι καλύτερη από μια απαγόρευση».

The post Απόψε ερμηνεύει ο Σάκης Ρουβάς το Άξιον Εστί appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα