Αποκλείστηκε με πέντε νίκες η Ελλάδα στο Μουντομπάσκετ

06:31 8/9/2014 - Πηγή: KoolNews

Η Εθνική ομάδα δεν κατόρθωσε να παίξει καλή άμυνα, επιθετικά δεν της βγήκε το παιχνίδι σε αντίθεση με την Σερβία που ό, τι κι αν έκανε είχε αποτέλεσμα...

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν συνέχισε στις πάρα πολύ καλές εμφανίσεις των ομίλων. Σε αυτό βοήθησε και η Σερβία που είχε κλείσει όλους τους διαδρόμους. Η Εθνική δεν είχε τους αιφνιδιασμούς, αλλά και τα σουτ από τη περιφέρεια.

Στην πρώτη περίοδο η Σερβία μπήκε οδηγός στο ματς και δεν βγήκε ποτέ από αυτή τη θέση. Οι Σέρβοι πίεζαν τους διεθνείς έπαιξαν εξαντλητική άμυνα και είχαν καταφέρει να κρατήσουν την διαφορά τους

έστω και στο καλάθι αν και πολλές φορές η Ελλάδα είχε ισοφαρίσει. Ίδιο σκηνικό διαδραματίστηκε και στη δεύτερη περίοδο με την Εθνική να είναι κοντά στο σκορ.

Στην τρίτη περίοδο το παιχνίδι ξέφυγε. Η Σερβία έχτισε διαφορά στους δέκα πόντους και στην τέταρτη περίοδο, έχοντας τον αέρα του νικητή εκτόξευσε την διαφορά ακόμα και στο +20. Οι διεθνείς πλέον δεν είχαν ελπίδα. Ο εκνευρισμός ήταν φανερός στις τελικές προσπάθειες, με το 90-72 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Η ματιά του koolnews.gr: Η Εθνική εγκλωβίστηκε στο σκληρό παιχνίδι της Σερβίας. Δεν είχε αιφνιδιασμούς, δεν είχε καλές επιστροφές, δεν έπαιξε καλή άμυνα και στο πρώτο μέρος δέχθηκε κοντά στους 50 πόντους. Όλα αυτά συνετέλεσαν έτσι ώστε η Ελλάδα να γνωρίσει την πρώτη ήττα στο Μουντομπάσκετ, η οποία σηματοδοτεί τον αποκλεισμό της από την διοργάνωση.

The post Αποκλείστηκε με πέντε νίκες η Ελλάδα στο Μουντομπάσκετ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα