Απογοητεύει τη Barcelona ο Πικέ: Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στην Κολομβία για χάρη της Σακίρα! [βίντεο]

12:18 2/3/2016 - Πηγή: KoolNews

Ο Ζεράρ Πικέ που παίζει ως αμυντικός στην Barcelona απάντησε σε πολλές ερωτήσεις των θαυμαστών του μιλώντας μέσω της εφαρμογής live streaming Periscope και εξέπληξε πολλούς όταν αποκάλυψε πως θέλει να τελειώσει την καριέρα του στην Κολομβία.

Kατά την πρώτη του ζωντανή εμφάνιση μέσω της εφαρμογής, η

οποία είχε διάρκεια 11 ολόκληρα λεπτά, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής απάντησε στις ανησυχίες των οπαδών του από όλο τον κόσμο και δε δίστασε να προβεί σε αποκαλύψεις! Λίγο πριν την λήξη της «εκπομπής» ένας από τους θαυμαστές του τον ρώτησε αν θα έπαιζε στην ομάδα της Κολομβίας. «Δεν το ξέρω, θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον. Θα μου άρεσε να δοκιμάσω μία άλλη ομάδα όταν είναι να αποσυρθώ» απάντησε ο Ισπανός σταρ του ποδοσφαίρου.

«Δεν ξέρω αν θα είναι στην Αμερική, στην Λατινική Αμερική... Θα μου άρεσε να είναι η Κολομβία λόγω της Σακίρα φυσικά, αλλά κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον», είπε χαμογελώντας.

Άσχετα πάντως με τις επιθυμίες του Πικέ, το σίγουρο είναι ότι προς το παρόν απολαμβάνει μία από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας του στην Βαρκελώνη και όπως δείχνουν τα πράγματα θα μείνει στην ομάδα για αρκετά χρόνια ακόμη.

The post Απογοητεύει τη Barcelona ο Πικέ: Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στην Κολομβία για χάρη της Σακίρα! [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα