Απογοήτευσε ο Ατρόμητος στο Περιστέρι – Έχασε με 3-1 από την Άλκμααρ και η πρόκριση απομακρύνεται για τα καλά

Την ήττα με 3-1 από την Άλκμααρ γνώρισε ο Ατρόμητος στα play-off του Europa League αγωνιζόμενος στην έδρα του. Το σκορ άνοιξε για την ομάδα από την Ολλανδία ο Γκούντμουντσον στο 51ο λεπτό, το 2-0 έκανε ο Γιόχανσον στο 74΄, για να ολοκληρώσει τον θρίαμβο για την ολλανδική ομάδα ο ίδιος παίκτης στο 93΄. Για τον Ατρόμητο μείωσε ο Παπαδόπουλος με πέναλτι στο 76΄.

Άργησε να ξυπνήσει ο Ατρόμητος στην αναμέτρηση με την Άλκμααρ με αποτέλεσμα το γκολ

με πέναλτι από το Δημήτρη Παπαδόπουλο να μην αρκεί για να του δώσει ένα θετικό αποτέλεσμα για την πρόκριση της ομάδας του Γιώργου Παράσχου στους ομίλους τους Europa League.

Οι παίκτες του Ατρομήτου έδειχναν να ελέγχουν το παιχνίδι στα πρώτα 45 λεπτά, ωστόσο στην επανάληψη κατέβηκαν αρκετά νωθροί με αποτέλεσμα να βρεθούν πίσω στον αγώνα 2-0 με τέρματα των Γκούντμουντσον (51’) και Γιόχανσον (74’) και να κυνηγούν το σκορ. Μείωσαν με πέναλτι του Παπαδόπουλου στο 76’ και έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες για να σκοράρουν και να φέρουν στα ίσα το ματς, αλλά μια αδράνεια και πάλι στην άμυνα στοίχησε και το τρίτο τέρμα στις καθυστερήσεις.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Μπάλλας, Δημούτσος, Καραγκούνης, Πίτου Γκαρσία, Ούμπιντες, Παπαδόπουλος.

Άλκμααρ (Γκερτιάν Φέρμπεεκ): Εστεμπάν, Βιεργκέβερ, Γκουνελέεβ, Βούιτενς, Μ. Γιόχανσον, Ελμ, Χένρικσεν, Γκούντελι, Μπέερενς, Γκούτνμουντσον, Α. Γιόχανσον.

Keywords
Τυχαία Θέματα