Από τη Μενεγάκη στην Αναστασοπούλου – Οι celebrities που παντρεύτηκαν κρυφά [εικόνες]

Τα φώτα είναι, συνεχώς στραμμένα πάνω τους με τους φωτογράφους να τους ακολουθούν σε κάθε τους βήμα. Ωστόσο, μερικοί από τους αγαπητούς celebrities της εγχώριας σόουμπιζ κατάφεραν να κρατήσουν μυστικό το γάμο τους, αποδεικνύοντας ότι οι προσωπικές στιγμές είναι ιερό πράγμα.

Το πιο ηχηρό παράδειγμα, η Ελένη Μενεγάκη. Η βασίλισσα της μικρής οθόνης αποκάλυψε, πρόσφατα, μέσα από μία φωτογραφία της στο instagram

το ότι έχει παντρευτεί με το Ματέο Παντζόπουλο, κάνοντας τους παπαράτσι να «σκάσουν» από το κακό τους που δεν κατάφεραν να απαθανατίσουν το γεγονός.

Ωστόσο, δεν είναι η μόνη που έχει καταφέρει κάτι παρόμοιο. Ρούλα Ρέβη και Αποστόλης Τότσικας, Βίκυ Καγιά και Ηλίας Κρασσάς, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Φώτης Μπερνάντο συμπληρώνουν τη λίστα…

1 από 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Πηνελόπη Αναστασοπούλου – Φώτης Μπενάρντο

«Είμαστε παντρεμένοι, αλλά δε μπαίνουμε σε διαδικασία να το συζητήσουμε» δήλωσε λακωνικά η γλυκιά ηθοποιός, κάνοντας τους παπαράτσι να μείνουν με το στόμα ανοιχτό. Η τρυφερή μανούλα και ο σύντροφός της θέλησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στη σχέση αλλά και στο γάμο τους. Το μόνο που τους ενδιαφέρει, πλέον, είναι η μονάκριβή τους, Λυδία. που ήρθε στον κόσμο πριν λίγες μέρες,

Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς

Πριν από δύο χρόνια, περίπου, το πρώην μοντέλο ανέβαινε για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας. Αυτή τη φορά, όμως, διαφορετικά, πιο παραμυθένια, πιο μαγικά! Η Βίκυ ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, τον Ιούλιο του 2014 στο Παρίσι, με τον αγαπημένο της, επιχειρηματία σε μία ονειρική τελετή. Λίγες μέρες πριν, η όμορφη περσόνα και ο σύζυγος της γιόρτασαν την πρώτη τους επέτειο, έχοντας στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους, τη μικρή Μπιάνκα.

Κατερίνα Λέχου – Μάνος Στρατάκης

Από τα πιο όμορφα και ταιριαστά ζευγάρια, εμφανίζονταν παντού μαζί, αδιαφορώντας για τους φωτογράφους. Τον Ιούλιο του 2013 και μετά από πέντε χρόνια σχέσης, η ταλαντούχα ηθοποιός και ο σύντροφός της αποφάσισαν να το επισημοποιήσουν το δεσμό τους, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος τους έγινε κρυφά στην Πάτμο, το αγαπημένο νησί της Κατερίνας Λέχου. Κουμπάροι του ζευγαριού οι συνάδελφοί της ηθοποιού και επίσης ζευγάρι Γιάννης Μπέζος και Ναταλία Τσαλίκη.

Ιωσήφ Μαρινάκης – Χρύσα Καλπάκη

Από τα πιο εναλλακτικά ζευγάρια της εγχώριας σόουμπιζ, ο έρωτας του Ιωσήφ Μαρινάκη και της Χρύσας Καλπάκη κρατά αρκετά χρόνια. Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η σχέση αυτή επισφραγίστηκε το Νοέμβριο του 2014 με έναν πολιτικό γάμο στη Νέα Υόρκη με μάρτυρες τους δύο καλούς τους φίλους Πάνο Σταυριανό και Νικόλα Καρβέλα. Το γεγονός μαρτύρησε ο ηθοποιός, ανεβάζοντας μία φωτογραφία όπου κρατά στα χέρια του την κυρία Μαρινάκη, όπως έγραψε, η οποία ντυμένη casual και κρατώντας στα χέρια της μια ανθοδέσμη δίνει ένα γλυκό φιλί στον σύζυγό της.

Ελένη ΜενεγάκηΜατέο Παντζόπουλος

Μία ακόμα έκπληξη περίμενε τους φανατικούς θαυμαστές της Ωραίας Ελένης στο Instagram. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε, επιβεβαιώνοντας και τις φήμες τόσων μηνών, ότι έχει παντρευτεί με τον επιχειρηματία και εκλεκτό της καρδιάς της κάτω από άκρα μυστικότητα. Η ίδια, στις 19 Φεβρουαρίου, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό μία φωτογραφία με εκείνη, το Ματέο, τον αδερφό της και εκλεκτούς φίλους να κρατούν μία τούρτα με τη λεζάντα να αναφέρει: «Πρώτη επέτειος»! Όπως ήταν αναμενόμενο τις επόμενες ώρες, το στιγμιότυπο έκανε το γύρο του διαδικτύου με τις τελευταίες πληροφορίες να τους θέλουν να ετοιμάζουν τα θρησκευτικό τους γάμο στην Άνδρο.

Νίνο – Χρυσή Βαρδινογιάννη

Υπό άκρα μυστικότητα και σε χαμηλούς τόνους, το λαμπερό ζευγάρι παντρεύτηκε πριν τρία χρόνια στο δημαρχείο Κηφισιάς με τη Χρυσή να είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Την τελετή έκανε η αντιδήμαρχος Νίνα Βλάχου, ενώ ανάμεσα στους κουμπάρους του ζευγαριού ήταν και η Χαρίκλεια Μουνδρέα, κόρη του γνωστού εφοπλιστή Νίκου Μουνδρέα. Παρόντες στον πολιτικό γάμο ήταν οι γονείς της Χρυσής, Γιώργος Βαρδινογιάννης και Αγάπη Πολίτη, και τα αδέλφια της Παύλος και Νίκος. Το παρών έδωσε και η οικογένεια του νεαρού τραγουδιστή. Το ζευγάρι ήταν μαζί ήδη δυόμισι χρόνια και ο κεραυνοβόλος έρωτάς τους αυτή τη στιγμή τους έχει οδηγήσει σε μια υπέροχη οικογένεια!

Αποστόλης Τότσικας – Ρούλα Ρέβη

Ο έρωτάς τους δεν πτοήθηκε ούτε απ[ό τη διαφορά ηλικίας ούτε από κακόβουλα δημοσιεύματα που κατά περιόδους τους ήθελαν να χωρίζουν. Η ηθοποιός και η φωτογράφος δεν θα μπορούσαν να έχουν κάνει πιο ονειρικό γάμο! Πιο ευτυχισμένοι από κάθε άλλη φορά και με κουμπάρο τον καλό τους φίλο, Δημήτρη Γιαννέτο, παντρεύτηκαν στο Beverly Hills, την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014. Η Ρούλα δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με το ζευγάρι να λούζεται στο φως, γράφοντας χαρακτηριστικά: « Η πιο φωτεινή μέρα της ζωής μας… 26/6/2014».

The post Από τη Μενεγάκη στην Αναστασοπούλου – Οι celebrities που παντρεύτηκαν κρυφά [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα