Από τα «σαλόνια» της Ευρώπης μόνιμος κάτοικος Ραφήνας ο Ρομπέρτ Πιρές

Στην Ελλάδα έχουν έρθει για τις διακοπές τους πολλοί διάσημοι ποδοσφαιριστές με τα χρόνια. Ο Ροναλντίνιο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Μέσι είναι μερικοί από αυτούς που επισκέφθηκαν τη χώρα μας για διάφορους λόγους. Υπάρχει όμως και ένας ποδοσφαιριστής με ιστορία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο που αποφάσισε να εγκατασταθεί μόνιμα στη χώρα μας.

Ο λόγος για τον Ρομπέρτ Πιρές τον πρωταθλητή Κόσμου και Ευρώπης

με την εθνική ομάδα της Γαλλίας το 1998 και το 2000 αντίστοιχα. Ο πρώην άσσος της Άρσεναλ και της Βιγιαρεάλ, φαίνεται ότι έχει εγκατασταθεί στην Ραφήνα μόνιμα απολαμβάνοντας τη ζωή στην Ελλάδα, τόσο κοντά στην πρωτεύουσα όσο πρέπει. Ο Πιρές επέλεξε ένα ήρεμο μέρος κοντά στη θάλασσα, όχι όμως πολύ μακριά από την καρδιά των εξελίξεων.

Τις προηγούμενες ημέρες μάλιστα ο Γάλλος μέσοςέκανε το ντεμπούτο του με τα «μαύρα» της τοπικής Θύελλας κερδίζοντας τις εντυπώσεις, αφού σε 45 λεπτά συμμετοχής στο β’ ημίχρονο σκόραρε ένα γκολ και μοίρασε μία ασίστ, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του απέναντι στον Α.Ο. Μυκόνου. Στο γήπεδο έσπευσαν μικροί και μεγάλοι για να φωτογραφηθούν με τον παγκόσμιο πρωταθλητή που όμως δυστυχώς δεν αναμένεται να αποκτήσει προς το παρόν θέση βασικού στη Θύελλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα