Από κοντά και αγαπημένοι – Δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Τζιτζικώστας

16:20 6/1/2016 - Πηγή: KoolNews

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τον αγιασμό των υδάτων στη Θεσσαλονίκη. Παρά την πυκνή συννεφιά και την ομίχλη, ο εορτασμός των Θεοφανείων γιορτάστηκε με λαμπρότητα στην πόλη.

Επίκεντρο της καθιερωμένης εορταστικής τελετής ήταν η παλιά παραλία, όπου πραγματοποιήθηκε η κατάδυση του Τίμιου Σταυρού και ο Αγιασμός των υδάτων, παρουσία του εκπροσώπου της κυβέρνησης, αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάρκου

Μπόλαρη πολλών βουλευτών, εκπροσώπων τοπικών Αρχών και πλήθος κόσμου.

Την παράσταση ασφαλώς έκλεψε το δίδυμο Μητσοτάκη-Τζιτζικώστα. Οι δυο άνδρες είχαν θερμή χειραψία και παρακολούθησαν δίπλα δίπλα την τελετή, γεγονός που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Παρών ήταν και ο Άδωνις Γεωργιάδης:

«Θέλω αυτή τη σπουδαία μέρα για την Ορθοδοξία να ευχηθώ σε όλες και σε όλους Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά και το Άγιο Πνεύμα να δώσει σε όλους μας δύναμη και ευθυκρισία» είπε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος σε ερώτηση ενόψει του β’ γύρου των εκλογών της Νέας Δημοκρατίας δεν θέλησε να κάνει δήλωση, λέγοντας χαρακτηριστικά «αυτά άλλη ώρα».

Νωρίτερα, τελέστηκε η Θεία Λειτουργία των Θεοφανείων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου.

The post Από κοντά και αγαπημένοι – Δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Τζιτζικώστας appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα