Απίστευτο κι όμως ελληνικό: «Πολιτικό σαμποτάζ» πίσω από τις διακοπές της ΔΕΗ για οφειλές κάτω των 1.000 ευρώ βλέπει το αρμόδιο Υπουργείο!

Ακόμη και «πολιτικό σαμποτάζ» βλέπει το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας πίσω από τις διακοπές ρεύματος για οφειλές στη ΔΕΗ, υποστηρίζοντας ότι οι εντολές αφορούν μόνο ανεξόφλητους λογαριασμούς άνω των 1.000 ευρώ.

Έτσι, όπως αναφέρουν πηγές του Υπουργείου, καταγράφηκαν περιπτώσεις που το ρεύμα κόπηκε ακόμη και για οφειλές 300 ευρώ. «Η ΔΕΗ

πρέπει να τηρήσει αυστηρά το όριο αποκοπής ρεύματος για ανεξόφλητες οφειλές άνω των 1.000 ευρώ. Το αναγκαίο συμμάζεμα θα πρέπει να γίνει μαζί με την αναγκαία κοινωνική ευαισθησία», αναφέρουν οι ίδιες πηγές, αποδίδοντας τις περιπτώσεις αυτές σε υπερβάλλοντα ζήλο υπαλλήλων της ΔΕΗ ή ενδεχόμενο «πολιτικό σαμποτάζ, με στόχο το χτύπημα της κυβέρνησης».

Οι ίδιες πηγές - όπως αναφέρει το ΑΠΕ - μεταφέρουν την αποφασιστικότητα του υπουργού, Πάνου Σκουρλέτη να ζητήσει από τη διοίκηση της ΔΕΗ την παραδειγματική τιμωρία υπαλλήλων ή και διευθυντών που δεν τηρούν τις κατευθύνσεις που έχουν δοθεί από το Υπουργείο σχετικά με τα όρια των ανεξόφλητων οφειλών και τις αποκοπές ρεύματος, καθώς διερευνώνται καταγγελίες πολιτών.

The post Απίστευτο κι όμως ελληνικό: «Πολιτικό σαμποτάζ» πίσω από τις διακοπές της ΔΕΗ για οφειλές κάτω των 1.000 ευρώ βλέπει το αρμόδιο Υπουργείο! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα