Απίστευτο και όμως… ελληνικό – Μπετονιέρα μετέφερε 30 λαθρομετανάστες

Έναν ακόμα απίστευτο τρόπο εφηύραν επιτήδειοι προκειμένου να κερδοσκοπήσουν εις βάρος λαθρομεταναστών. Όλα ξεκίνησαν όταν σε έλεγχο της τροχαίας σε μπετονιέρα λίγο πιο έξω από την Λαμία, οι αστυνομικοί εντόπισαν εντός της δεξαμενής του μπετό ... 30 λαθρομετανάστες.

Σύμφωνα με το lamiareport, γύρω στις 16:00 το απόγευμα η μπετονιέρα σταμάτησε στο 215ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Λαμίας - Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Διερχόμενοι

οδηγοί παρατήρησαν να βγαίνουν από την μπετονιέρα μετανάστες και κατάλαβαν ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει. Αμέσως ενημέρωσαν την αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα η μπετονιέρα εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε από την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων στο 210 χιλιόμετρο έξω από τη Λαμία.

Οι άνδρες της τροχαίας έκπληκτοι εντόπισαν 30 λαθρομετανάστες στο εσωτερικό της δεξαμενής, εκ των οποίων οι 8 ήταν γυναίκες και παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λαθρομετανάστες είναι από τη Συρία και τη Σομαλία, ενώ ο οδηγός και ιδιοκτήτης της μπετονιέρας κρατείται στο μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα