Ανοικτά την Κυριακή τα καταστήματα σε όλη τη χώρα – Αντιδρούν οι εμποροϋπάλληλοι

16:24 3/5/2014 - Πηγή: KoolNews

Ακόμη μία Κυριακή θα ανοίξουν τις πόρτες τους τα εμπορικά καταστήματα όλης της χώρας προκειμένου να υποδεχθούν το καταναλωτικό κοινο.

Υπενθυμίζεται πως στην Αθήνα, λόγω της διεξαγωγής του 3ου Ημιμαραθωνίου, ενώ από την Παρασκευή 2 Μαΐου βρίσκεται σε ισχύ η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος για τα εμπορικά καταστήματα της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό, την Κυριακή

4 Μαΐου τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά για τους καταναλωτές

Σύμφωνα με ανακοίνωση του εμπορικού συλλόγου της Αθήνας, καθώς το πρωί της Κυριακής (08:00-11:00) διεξάγεται στους δρόμους της πόλης ο Ημιμαραθώνιος δρόμος, προτείνεται στα μέλη του να λειτουργήσουν τα καταστήματά τους από τις 12 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα.

Τελευταία μέρα της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου του Μαΐου για φέτος είναι το Σάββατο, 10 Μαΐου.

Πάντως, ήδη ο σύλλογος εμποροϋπαλλήλων έχει εξαγγείλει 24ωρη απεργία την Κυριακή και παράλληλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11 το πρωί, αυτή τη φορά στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens.

Όπως τονίζει η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος, «πριν μόλις τρεις εβδομάδες, την Κυριακή των Βαΐων (13/3), τα μαγαζιά άνοιξαν και χιλιάδες εμποροϋπάλληλοι, που αναγκάστηκαν να εργαστούν, ακόμα περιμένουν να πληρωθούν για την κυριακάτικη εργασία τους ή τουλάχιστον να πάουν το ρεπό που τους οφείλουν οι εργοδότες».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα