«Άγγλος» και με τη… βούλα ο Μαυρίας – Ανακοινώθηκε από τη Σάντερλαντ

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Χάρη Μαυρία καθώς η μεταγραφή του στην αγγλική Σάντερλαντ (επιτέλους) ολοκληρώθηκε.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, που διάλεξε το νούμερο 35, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, χωρίς, όμως να έχει γίνει γνωστό το ποσό των αποδοχών του, αλλά και τη αγοράς του από τους «πράσινους».

«Η Σάντερλαντ επιβεβαιώνει την απόκτηση του διεθνούς Ελληνα Χαράλαμπου (Χάρη) Μαυρία από τον Παναθηναϊκό χωρίς να γνωστοποιούμε το

ποσό.

Ο Μαυρίας, 19 ετών, συμφώνησε για τρία χρόνια με τις Μαύρες Γάτες. Ο Ελληνας μέσος προέρχεται από την ακαδημία της αθηναϊκής ομάδας. Εκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα στο Champions League σε ηλικία 16 ετών το 2010 και έγινε ο δεύτερος νεότερος παίκτες που έχει αγωνιστεί ποτέ στη διοργάνωση.

Ο νεαρός έχει πραγματοποιήσει 59 εγχώριες και 11 ευρωπαϊκές συμμετοχές με την ελληνική ομάδα, πετυχαίνοντας 6 γκολ. Επιπλέον, έχει δύο συμμετοχές στην εθνική ομάδα της Ελλάδας, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα της U17, της U19 και της U21.

Ο Μαυρίας πήρε το νούμερο 35», αναφέρει η ανακοίνωση από την επίσημη ιστοσελίδα της αγγλικής ομάδας.

Έτσι, ο νεαρός διεθνής είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, με τον Ντι Κάνιο στον πάγκο της ομάδας, στο -ίσως- πιο δυνατό, εντυπωσιακό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Keywords
Τυχαία Θέματα