Ανείπωτη τραγωδία στην Ρόδο: Δύο γυναίκες νεκρές από την κακοκαιρία

Βιβλικές καταστροφές σημειώθηκαν στην Ρόδο από την κακοκαιρία που έπληξε το νησί και προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές ενώ είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους δύο γυναίκες μέχρι στιγμής.

Οι δρόμοι από το Φαληράκι μέχρι και την Κρεμαστή, όπως γράφει η rodiaki.gr μετετράπησαν σε ποτάμια, εγώ τεράστια είναι τα προβλήματα που καταγράφονται και στην πόλη της Ρόδου, καθώς ο όγκος της βροχής που δημιούργησε ένα κυκλοφοριακό χάος.

Τρεις εκπαιδευτικοί από την στιγμή

που ξέσπασε η καταιγίδα θεωρήθηκαν αγνοούμενοι καθώς το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις εκπαιδευτικοί, 50, 30 και 30 ετών, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στη γέφυρα της Κρεμαστής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες και οι τρείς τους βγήκαν από τον όχημα προκειμένου να μην παρασυρθούν μαζί του, ωστόσο μόνο ο ένας από αυτούς κατάφερε να γατζωθεί. Οι δύο συνάδελφοί του παρασύρθηκαν από την ορμή του ποταμού και τα ίχνη τους χάθηκαν, ενώ ο άνδρας που τελικά διεσώθη από τα σωστικά συνεργεία που έσπευσαν στο σημείο.

Στην κατάθεσή του στο ΑΤ Ιαλυσού που μεταφέρθηκε, ο 30 χρόνος περιέγραψε λεπτό προς λεπτό πως έγινε το κακό: Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΡΟΔΙΑΚΗΣ ο 30χρονος φανερά σοκαρισμένος, είπε ότι στις 4.30 όταν δοκίμασαν να διασχίσουν το σημείο του ποταμού που το νερό φαίνονταν να είναι χαμηλό. Σε κάποια στιγμή το όχημα άρχισε να παρασύρεται και τότε οι εκπαιδευτικοί κατάλαβαν τι θα συνέβαινε και αμέσως βγήκαν από το αυτοκίνητο.

Ο ίδιος πρόλαβε και γαντζώθηκε σε ένα σημείο από τα πέδιλα της γέφυρας και κρατήθηκε εκεί μέχρι να έρθει το πρώτο πυροσβεστικό όχημα.

Οι άλλοι δύο συνάδελφοί του, που επίσης βγήκαν από το αυτοκίνητο, στάθηκαν για λίγο και μετά χάθηκαν από τα μάτια του!

Όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Ο ίδιος μεταφέρθηκε σε σπίτι κατοίκου της Κρεμαστής, δίπλα από τη γέφυρα και σε ελάχιστα λεπτά στο σημείο βρέθηκε και ο διεθυντής του σχολείου που από κοινού ζητούσαν εναγωνίως να γίνουν έρευνες για την διάσωση των ανθρώπων αυτών.

Το βράδυ της Παρασκευής νεκρή βρέθηκε μία γυναίκα από άνδρες της Πυροσβεστικής στην κοίτη χειμάρρου στην γέφυρα Μαριτσών στην Ιαλυσό Ρόδου. Ωστόσο ο τραγικός απολογισμός δεν σταματά εδώ. Μία από τις δύο δασκάλες που αγνοούνταν βρέθηκε και αυτή νεκρή ανεβάζοντας τον απολογισμό στους δύο νεκρούς.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα