Αναβολή Συνεδρίου στο Ποτάμι

Αναβολή στο Συνέδριο του κόμματος αποφάσισαν στο Ποτάμι. Ο λόγος; Για να έχουν, λένε, περισσότερο χρόνο στη διάθεσή τους να συζητήσουν.

Η αλήθεια είναι ότι η απόφαση για το συνέδριο ελήφθη εν θερμώ, μια μέρα μετά το απογοητευτικό εκλογικό αποτέλεσμα, κι ενώ ο Σταύρος Θεοδωράκης σκεφτόταν έντονα το ενδεχόμενο της παραίτησης. Άρα προτιμήθηκε να δοθεί χρόνος ώστε να ωριμάσουν οι διαδικασίες.

Συνειδητοποιήθηκε επίσης ότι ο Δεκέμβριος, μήνας ψήφισης του προϋπολογισμού και πυκνών πολιτικών εξελίξεων, δεν προσφέρεται για τα καλύτερα επικοινωνιακά αποτελέσματα. Αποτέλεσμα;

Η χθεσινή συνεδρίαση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου αποφάσισε ομόφωνα την επιμήκυνση του χρόνου για τον προσυνεδριακό διάλογο και τη μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής του συνεδρίου στις 26 – 27- 28 Φεβρουαρίου. Δύο ακριβώς χρόνια μετά το ξεκίνημα του κόμματος.

Στο Ποτάμι συνεχίζεται ο προσυνεδριακός διάλογος με μεγάλη, όπως λένε, συμμετοχή σε όλη τη χώρα, και στο πλαίσιο αυτό ο Σταύρος Θεοδωράκης θα ταξιδέψει αύριο στην Κρήτη για να συμμετάσχει στις προσυνεδριακές εργασίες του κόμματος στο Ηράκλειο. “Στόχος του Ποταμιού είναι να κάνει ένα ανοιχτό και ουσιαστικό συνέδριο στο οποίο θα συζητηθούν θέματα που έχουν ωριμάσει στην κοινωνία. Οι άνθρωποι που πλησιάζουν το Ποτάμι αυξάνονται διαρκώς. Σε αυτούς τους ανθρώπους οφείλουμε να δώσουμε χρόνο για μια ουσιαστική, οργανωμένη συζήτηση”, ανέφερε η ανακοίνωση του κόμματος.

The post Αναβολή Συνεδρίου στο Ποτάμι appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα